Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Sabaha karşı saat 6 sularında Piana'daki Dk ve smildon bölgesinde clan ile avlanıyoduk. Yanımıza gelen bi warrior, clan pratisinin çok hoş olduundan bahsederek iltifatta bulundu. Teşekkürümüzü ettik... CoolBass isimli warrior birden kendisinde 5 milyon bulunduunu bunu istersek verebileceğini söyledi. İlk önce dalga geçtiğini düşünürek ciddiye almadık. Adam party leaderinin yanına gitti, 1.000.000 coins vererek partiye bölüştürmesini söledi... Büyük bi olasılıkla hacker diye düşündüğüm için party leaderini uyardım ve trade yapmamasını söyledim. 15 saniye sonra leader yanıma geldi, ve 200.000 coins verdi. (5 kişiydik partyde) Gözlerim fal taşı gibi açıldı, elbette miktar için diil. Adamın yaptığı hareketten dolayı. Bununla da yetinmedi. Yanımıza gelen mage (yanlış hatırlamıyosam bardish +1di) silahını satın alıp almicağımızı sordu... CoolBass efendi olaya atladı ve "ben alicam" dedi. Silahı satın aldı ve aldığı gibi lidere hedie etti. Artık dumura uğramaktan bilgisayar başında krize girmiştim. Clan chatten herifin deli olduunu konuşmaya başladığımız sırada herif "favori rengimi bilene 1milyon vericem" dedi.. Tahminler havada uçuştu. Ben kırmızı dedim. Adam, benim bildiğimi söyledi, ve trade den 1 milyon bana aktardı... Artık yeter diye düşünmeye başlamıştım. Adam bu sefer de 2. favori rengimi bilene 500.000 vericem dedi. party lideri ile member aynı anda "siyah" diyerek soruyu bildiler. Adam ödülü 250k 250 k bölüştürmek yerine ikisine de 500k ödül verdi.... Bunun nedenini kendisine sorduumda da bana "clan a yeni katıldım, o yüzden mutluyum" cevabını verdi... Clanın ismi de yanlış hatırlamıyosam immortalsouls(veya immortalknights) ... Bu olay tamamiyle gerçektir.....İsterseniz clan ı araştırın... hala böyle bişi gördüğüme inanamıyorum. Adam resmen delirmiş gibiydi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Dün avlanırken tam benzer değil ama bizim başımızada bi olay geldi..2 kişiydik bi adam daha geldi ve partiye aldık adam yemek yicem charım burrda durabılır mı dedi daha biz tabi ki demeden 3 milyon veririm dedi..bende gülerek ver ozaman dedim ve adam çıkardı 3 milyon verdi ve sora partiden attık o ayrı ama 1.5 mil yon kısa günün karı olarak geçti ve adamı friende ekledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ayıp etmişiniz bence adam sözünde durup direk vermiş 3M ama siz atmışınız adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 güzel bi olay ama adamı atmak hoş değil[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Hem adamı attın hemde friende ekledin RULEZ :hrr:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ilerde bidaha kazıklarım diye düşündü herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 adamı attık çünkü oyundan çıkacaktık saat sabahın 6 dı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 YUh.asdfsdfdsf[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
immortal_clan_TR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 HEHE BİZİM ELAMANLAR BİRAZ BONKÖRDÜR GERÇİ BİZİM CLAN A GÜNDE KAÇ KİŞİ GİRİP ÇIKIYO BİLEN YOK :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Adam immortal a girince raptor falan vermislerdir,buda elimdeki parayı fakire dagatayım falan demistir :D[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:4x Klan:Paticik Server:Xiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eyvallah be, fakir yaptı bizi iki dakikada... :(( Şunu unutma, tamam belki çok fazla param yok, ama gururlu bir Blade warrior'um :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 o kadar ilginç deil ben bugüne kadar birçok kisiye para ve silah verdim sanirim bunlarin toplami yine 200-220m civarindadir. geri istemedim bile :) (ama bazen 0 i tükettiimizde hiç yardim göremedik bi kaç arkadas disinda :( )[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: lucifertr, 22 Ocak 2005 17:13 tarihinde demiş ki: o kadar ilginç deil ben bugüne kadar birçok kisiye para ve silah verdim sanirim bunlarin toplami yine 200-220m civarindadir. geri istemedim bile :) (ama bazen 0 i tükettiimizde hiç yardim göremedik bi kaç arkadas disinda :( ) Aynen....[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 -------------------------------------------------------------------------------- o kadar ilginç deil ben bugüne kadar birçok kisiye para ve silah verdim sanirim bunlarin toplami yine 200-220m civarindadir. geri istemedim bile :) (ama bazen 0 i tükettiimizde hiç yardim göremedik bi kaç arkadas disinda :( )[signature] benim verdigim parayı sayayımı :) inanın 100gb geçmiştir dagıttım para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yahu konu bir yıllık azuzuzu. Murtazaya bak DK da avlanıyomuş aahuauaha. Adam noobmuş daha. Nerden ve nasıl bulup çıkardınız şimdi bu konuyu ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 murtaza die arattım bu baslıgı buldum yazdım bilinc bu arada clan açmaya gerek yok bak muteli degilim sitede:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ofs :) bu olay 18 ocak 2005 de olmuş. nerden buldun da bu konuya cevap yazdın yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Arama yaptım dedimya canım sıkıldı murtazanın gençlik nooblık yıllarındaki mesajlarına baktım uehaushdasldsjlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Allah Allah!.. Ben de bu Murtaza'nın human charı da mı var diyodum. Bi de 3m o.O hade 300m olsa nese :) Walla Bilinc abi sölemese N00Bi Murtaza dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 baya bi ilginç acıkcası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ya Sitede Oyunda her şeyden Banlıyız yahu Sitede bile Nickimizi Kullanamıyoz yok ofs yok cos ne yaw bu :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Peki acaba sorun sende olabilir mi diye düşündün mü? zuzuzuzu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hahahahaa. Murtaza'nin Noobtaza günlügü.. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 BilincAgaAllyPls :DDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar