DaidaFlu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 800-1000 lira bandında sizin için de uygunsa temiz bir iphone 5 ya da 5s almak istiyorum. istanbul avrupa/anadolu yakası farketmez. iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 700 e sıfır ayarında 2 aylık satıyordu birisi forumda ama konuyu bulamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 bi sayfaları dolaşayım eskidir satılmıştır diye dolanmadım. yine de satan eden burdan uplarsa süper olur. edit: taa ocağa kadar gittim ama bulamadım konuyu. sanırım satmış ve kaldırmış. ocaktan ötesinde satılmamış bulamam zaten diye bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 5 olurda 5s o fiyata zor hacı..anca yurtdışı faturasız falan olur belki.. o bile zor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 farkındayım belki biri çıkar diye yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 uppidik. hatun bi ara almaktan vazgeçti şimdi tekrar istiyor telefonu iflas ettiği için. (dandroid) elimizdeki para aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 hala istiyorsan kendi kullandığım iphone 5'i satabilirim. siyah, 16 gb. kulaklık orjinal, şarj kablosu orjinal değil ama kaliteli. 950 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar