Eternal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Free olan hiçbir mmorpg kanımca güzel degildir.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bende şöyle zaman geçirecek bişeyler arıyorum ama hep kalitesin capon oyunları çıkıyor.. Belki hakkaten sağlam bitane bilen vardır..?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 02 Ocak 2005 22:44 tarihinde demiş ki: hehe o zaman git diablo2 oyna 1.5 günde level 99 yap sonrada oyna :D sen hilesiz 1.5 günde 99 ol sana pc mi verecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 www.gth.com.my yükledim ve oynuyorum , gayet başarili olmuş bir diablo clonu ( 3d ) birkaç güzel yani var ve eğlenceli ..[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Diablo clone olan hiçbir mmorpg zevkli değildir öldür xp kazan level atla mantığı hiçbir zaman güzel mmorpg değildir güzel mmorpg dediğinde Crafting olacak adventure olacak ve benzerleri olacak ozaman güzel derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 herkes mmo olmuş, o kadar kolay mı ba :P[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bedava olanların çoğu kötü zaten[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 diablo cloneu bir oyun oynayacağıma diablo oynarım daha iyi...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 anarchy online dl etsekde ne kadar upgrade olmadan ilerliyebiliriz bu arada bide o var :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar