karabocek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 product key number diye birşey istio bunu bana özel msgdan fln yollayabilcek varmı en azından bi 10 gün 15 gün free deneyek..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 www.gigex.com da bir aralar download basına bir tane key veriyordu 15 gun trial için ama herkesin 640MB dowload yapması lazım tek tek :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 http://www.uogamecodes.com/store/index.asp bu adreste verilen Ultima Online™ Character Transfer Code Ultima Online™: Age of Shadows™ Buddy Registration Code Ultima Online™ Game Time™ Code kodlerı ne işe yarıor?bilen varmı? yaw oyunu oynamak orgineden oynamak bu kadar pahalıysa pes valla.para Biriktiricem yazın yanınızdayım.:) Eheh Öss Felan.(Bayramda gelio.Sweet Money(peder parası)) yaza kesin geliom.:)[signature][hline]A light came From behind the vails of realm. if you ever see it, follow me... ...Till death...Hurry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ultima online Hala bu kadar popüler mi?.Ben pati de oynuyorum ama açıkçası 12 yıllık bi oyunu da parayla oynamayı düşünmem.Hala bu kadar talep ilginç.İyiy oyunlar .OSİ De başarılar[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Keyif meselesi :) Her yeni oyunu alıp sıfırdan oynamaktansa bildik oyunu oynamak bir tercih.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Dayanılmaz bir istek.eskiden sırf geceleri dinlenmek için okul dönüşü diablo I oynardım.sonra diablo II geldi.o ara ultima nasıl bir meret bilmezdim.ve biliorum ki zaman içinde kendini geliştiren ve müthiş bir zevkle insanı kendine baalayan bir oyun.şimdilerde öss stresi felan var ama yazın bunun acısını ii çıkarıcam.kendinize çok ii bakın.ii oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 para vermedende oside oynanır :) eger eski bir oyuna para vermek istemiyorsan ayda bir kaç milyon(kaç milyondu hatırlamıyorum bir aylıgı) para kazanıp onunla game time code alıp para vermeden oynamış olursun düzgün bir ps çıksa 3-4 milyon ediyor eval int, magery falan çıkarsa 7-8 milyona gidiyor kesin zaten swg,wow,eq2 falan çıkmasaydı uo yine baya kişiyi toplardı başına çünkü eski oyuncuların bir çogu diger oyunlardan sıkılınca yine uo'ya geri dönüyor kısaca uo(osi) kürkçü dükkanı gibi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. [Bu mesaj Popeye tarafından 19 Ocak 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 new acc code var elimde isteyen olursa icq:15357077 / msn:[email protected][signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar