Editor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 O yüzden gelip bizden çabukMiniPC alıyor HEMDE BEDAVA! Full otomatik sistemini Aylık sadece 29$ ödeyerek Kullanmaya başlıyor ;) HA hizi yavaşsa ne işemi yarıyor diziler genelde sabah çıkıo bizim saatimize göre ... Doğal olarak o uyurken muhtelemen inmiş oluyor diziler.
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 bu bildigin manual put.io.benim kafama takilan olay su, digitalocean a torrent indiriyoruz.sonra bu adamlar demesin senin olayin ne arkadas? o vakit mumkunse digitalocean ustune bi vpn kurup oradaki torrenti vpn arkasindan calistirmak mantikli olur gibi geldi.vpn portunuda 80 yada 443 yapip daha az ilgi cekilebilir mi?sonucta sittirilyon mb dosya download edeceksin sonra adama demezler mi lan 80/443 portundan o kadar veri gelir mi naaptin sen bilader?
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 bombilo said: gerge de anlamamıs uzerıne op kendı yazdıgını da anlamamıs. adam orijinde dusuk kalite izlemekten bıktım diyor, gerge sunucuya ındır dusuk kalite stream et diyor. /discuss ben de bunu sordum demin zaten cevap gelmedi hala bi de teşekkür etmiş op
Editor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 pulkas said: bu bildigin manual put.io.benim kafama takilan olay su, digitalocean a torrent indiriyoruz.sonra bu adamlar demesin senin olayin ne arkadas? o vakit mumkunse digitalocean ustune bi vpn kurup oradaki torrenti vpn arkasindan calistirmak mantikli olur gibi geldi.vpn portunuda 80 yada 443 yapip daha az ilgi cekilebilir mi?sonucta sittirilyon mb dosya download edeceksin sonra adama demezler mi lan 80/443 portundan o kadar veri gelir mi naaptin sen bilader? Yok hic bisi demez kimse ne karisacaklar paraverdigin seye Dedigin gibi vpn le torrent kullanmak daha mantikli cunku alani kisitli 10gb Birde 1000gb bw var tabi en ucuzunda Ama vultr u tavsiye ederim
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Abi uyurken çek diziyi, uyanınca ya da uygun bir zamanda izle. Daha çıktığı gibi izlemek zorunda mısın? :P
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 WaNTeD said: bombilo said: gerge de anlamamıs uzerıne op kendı yazdıgını da anlamamıs. adam orijinde dusuk kalite izlemekten bıktım diyor, gerge sunucuya ındır dusuk kalite stream et diyor. /discuss ben de bunu sordum demin zaten cevap gelmedi hala bi de teşekkür etmiş op Yoo GERGE gayet net anlamış. Public kullanılan popcorn vb sitelerdeki benim çekme hızım ile sadece bana ayrılmış VPSden çekme hızım aynı değil. Çok daha hızlı. Bir de storage olayı var tabii.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 https://torrentfreak.com/popcorn-time-chaos-triggers-more-downtime-151023/ popcorn gg Abv ya
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Nerden izleyecez şimdi bu kadar kaliteli?
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Rotweiler said: https://torrentfreak.com/popcorn-time-chaos-triggers-more-downtime-151023/ popcorn gg Abv ya proje ismi butter olarak değiştirildi, yakında binary çıkacak; https://forum.paticik.com/read.php?6,7546441,8224266#msg-8223573
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Takipteyim. Teşekkür ettim.
Öne çıkan mesajlar