Editor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Benimle beraber 4-5 arkadaşımın oluşturduğumuz kütüphanemi sizinlede paylaşmak istedim. Derslerimizde kullandığımız içerikler, kitaplar öğrencilere verdiğimiz resourcelar, açıkçası kullandığımız herşeyi buraya atıp düzenlemeye çalışıyoruz.Arada kişisel kitaplar yazılarda var tabiki. Özel kullandığımız alan vardı onun yerini değiştirip böyle public attık Devamlı yeniliyoruz eklemeler oluyor Eğer destekte bulunmak isteyen varsa ebooklarını upload etmek isteyenler FTP açabilirim kitapları için cloud erişim olarak kullanabilirler isteyen herkes. Linkteki herhangi bir içeriğin, kitabın satılması kesinlikle yasaktır. Sadece kullanım için lisansı vardır. Kendi satın aldığımız ve yazdığımız makale/kitaplarda bulunmaktadır Books Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 lan yanlışlıkla tıkladım, heklemessin dmi kendi halinde arada oyun oynayan bir bireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 haha sırf öyle düşünürler diye direkt açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=rCpcJf2lvKc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar