Deltree Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 üzülme :) ilerme kaydediyoruz :P[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 eeerm. Arkadaslar, iyi hos guzel tartisiyorsunuz da ( abartsaniz da.. ) bu kadar detaya inen muhabbeti bence ICQ da yapin ve buraya - eger istiyorsaniz - nasil yaptiginizi yazin.. Sanirim en dogru olani olacaktir.. Ha bu arada karsi taraf tamamen OpenSource bir UO Emulatoru kullaniyorsa, matematikci abilerimizin, amcalarimizin yillarca kafa patlatip da yarattiklari onlarca kriptolama algoritmalari var.. Iki tarafli bir sekilde yaparsiniz, ya da SSL uzerinden falan yaparsiniz olur biter.. Hatta OpenSource olur. Nedir ki bu kadar kastiginiz sey ? Ya da kendinizi gostermeye calistiginiz ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napolyon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yaf nereden cıkardınız bu ozel olayını beaa ne guze sızı ızlıyoduk ıkı gladyator savası dıe buna denır valla b gune kadar okudugum hıc bır formdan bu kadar zevk almamıstım..:D ayrıca burada dıer formlarda oldugu gıbı kıskanclık ve çamur atma diilde bılgılerın yarışmasını ızledım çocuklar sizi takdir ediyorum dogrusu beaa[signature][hline]parayla saadet olmaz!!!! nah olmaz para olsunda bak neler oluyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar