Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ah bi bulsak uyelik sistemini :D[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ne bulcaksın yaw iste deltree denen arkadaşdan wersin size :)[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Deltree şu anda serveri açık ve ciddi bir işe baş koymuş kişilere kendi sistemlerini uyarlayacağını soylemiş yanlız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bedava ama open-source olmayan bir connector'un kullanılmasını ya da oyunculara kullandırılmasını kat-i suretle tavsiye etmem. ya parası neyse verin kodlarını satın alın ya da open-source birşey bulun.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 deltree birşey soracağım ben de bir aralar bunlarla baya uğramıştım da; bu encrypt olayı sabit değil mi? ytani sabit bir algoritması var herhalde? şifremin crypted hali her zaman sabit mi demek istiyorum. eğer sabit ise basit bir programla server programına yollanan paket takip edilip crypted şifreyi ele geçirebiliriz.. zamanında baya çıkış yolu düşünmüştüm ama bulamamıştım açıkçası :) client yazsalar olur biter aslında heh eğer dediğim gibi deilse ve daha güvenli ise o zaman zaten açık kodlu yapılamaz, gerekli algoritma gözükür, olayın esprisi kalmaz.[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 amerikayı yeniden keşfetmektense mevcut sistemler gözden geçirilerek en uygunu uyarlanabilir. önce servera bağlanıcam denir server random bir kod gönderir (a) client gelen kodu belirli bir algoritma ile şifreler (b) server şifrelenmiş kodu (b) orjinal kodun(a) aynı algoritma ile şifrelenmiş hali ile karşılaştırır. aynılarsa girişe izin verir. şu anda kullanılan en yaygın sistem bu.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 02 Ağustos 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bence auto-upload gibi bir özellik yoksa gerek yok conn'a ama iyi bir iş yapıyorsunuz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Deltree, 02 Ağustos 2004 17:18 tarihinde demiş ki: Aeriz Bunu Açıklarmısın Lütfen Yada Şöyle Anlatayım Sonra Açıkla. Saygılar Sonuç olarak, Bronx ne demiş? Reverse-engineering'in sınırları yok, yani client kırılabilir. Açıklayacak birşey yok, söyledim zaten. Kendi shard'ıma login olabilirim.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Open-Source derim Mum kardeşede katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Mum_Chamber, 02 Ağustos 2004 22:13 tarihinde demiş ki: amerikayı yeniden keşfetmektense mevcut sistemler gözden geçirilerek en uygunu uyarlanabilir. önce servera bağlanıcam denir server random bir kod gönderir (a) client gelen kodu belirli bir algoritma ile şifreler (b) server şifrelenmiş kodu (b) orjinal kodun(a) aynı algoritma ile şifrelenmiş hali ile karşılaştırır. aynılarsa girişe izin verir. şu anda kullanılan en yaygın sistem bu. hmm, güzel ve kırılması hakikaten zor bir sistem. ama bu kesinlikle open source olamaz :)[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bakın Arkadaşlar En Sonda Code ları yayınlatacaksınız bana Şimdi Açık Kod Olarak Verdiğimizi Sayalım Noacak Mekanizma Anlaşılacak Her Önüne Gelen Açıklarından Faydalanacak O Olmaz. Tabiki %100 Güvenli Değil Program Ancak Yeterli Güvenliği Sağlandı Fakat Ben Kırılamaz Kesinlikle Demiyorum Gelip Biri Yarın Öbürgün Kırdım Dağıttım Derse Şaşırmam :) Ama Kasmak Uğraşmak Gerek Sylverianın Client ı güzeldi Ancak Çok Basit Bir Açık Bırakmışlardı Bende Oturdum Çözdüm Ama Yayınlamasını Yapmadım Bu Saygıdan Kaynaklanan Bi Durumdu Kendi Connectorumuzu De Oturduk Denedik Ve %60 Başarılı Bir Şekilde Kırdık.. Bu Herkezin Kırabileceği Bir Programdır Demek Değil Bu Mükemmel Değil Demektir. İkinci Versiyon Olan Bir Programdanda Çok Şey Beklemek Hata Olur Dediğim Gibi Gerekli Güvenlikler Var Her Önüne Gelen Giremeyecektir. Amaçta Bu Zaten ... Şimdi Arkadaş Demişki Ben Kendi Server ıma Giriyorum Bi Anlam Veremiyorum Yada Kıtım Anlıyamıyorum Açıklamasını Yaptım Bu bu Sebeplerden Giremessin Girsende Speed Açtığın anda Connector Clientı Veya Randomdur bu Speed Programını Kapatır... Ben Burda İnsanlara Yardımcı Olmak İstedim İnanın Yanlış Yaptığımı Hissediyorum İki Sever Bunu İstedi Onlarada Verme Çalışmalarını Başlattım.. Demekki Biz Bu Şekilde Bir Yardımı Kaldıramıyoruz Bu Konuyu Kapatıyorum Ve Connector İşinide İptal Ediyorum En Azından Burda Artık İsteyen Gerçekten Şartları Müsait Olan Arkadaşlar Mail Yada Msn Yoluyla Bana Ulaşsın Ben Elimden Geleni Yapacağım Fakat Bu Bu Başlığın Altına Birdaha Yazı Yazmayacağım (Forum Yöneticisi Arkadaşlar Okursanız Taktirsizin Tabi Ricam Formu Kitlemeniz) Saygılar Sevgiler SlayerTr Owner...[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Kendi shardıma login olurum, seninkinide. Speedhackte açarım, open-source yap demiyoruz. Fakat kırılır bunu söylüyorum.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Yazmıcam Diyorum Ama Kafayı Yetirticeksiniz Bana Arkadaşım Gel Kır İstediğini Yap Bende Kırıla Bilirdiyorum Aksini İdda Ettim mi Üstteki Yazımı iyi Oku Ama Göreceksin Gel Kır Geç Göster Bende Diyeyimki Helal Olsun Adam Kırdı Diye Ama Ordan Atıp Tutma Yine Diyorum Kırıla Bilir Ama Senin Kırabileceğini Düşünmüyorum Yinede Kırarsan Üsülmem Aksine Mutlu Olurum Yaptığım Birşey İçin Birileri Kasmış Derim Saygılar....[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 1. Biraz düzgün yaz, üsülmem = üzülmem. 2. Bu kadar iddialı olman anlıyorum, tabi kırılamaz havasındasın. 3. Benim kıramayacağımı nerden biliyorsun, tanışıyormuyuz? 4. Sunucu reklamını yapmak için başka bir yol seçebilirdin. 5. Atıp tutmuyorum. 6. Topic kitlenmemeli.[signature][hline]how much longer? [Bu mesaj -Aeris- tarafından 03 Ağustos 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Aeris sana Deltree kırılamaz demiyor zaten. Sende tekrarlayıp duruyorsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sorry. [Bu mesaj Xharloan tarafından 03 Ağustos 2004 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Post kasmak için çabaladığını bu kadar belli etme, kodumun madalyasını almak için 1 haftadır kendini paralıyorsun, yazık.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bak Güzel Arakadaşım Senin Kim Olduğunu Çok İyi Biliyorum Burda Yazmıyayım Özelden Gel Yazayım... Son Sözüm Kırılır Ok (Mutlu Ol!) Reklam Olsaydı Üst Sayfalarda Reklam Yapanlara Kızmazdım... Zaten Reklam Olduğunu Düşünüyorsun Neden Kitlenmesin Ozaman Kavga Moduna Gelmesin Diye Kitlenmeli... Yazım Yerine Ulaştıysa Usgun Uzgün Birşey İfade Etmez Hızlı Yazınca Harf Hataları Olabilir...[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 konu saptırmada 1 numarasın tebrikler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Kes! Üstüne vazife olmayan konulara cevaplar yazma.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Çok özür dileyerekten olaya gireyim, connector'unu kırdım. Agent.exe ile oynayaraktan iyi şeyler oluyor. Şimdiki hedefim şu şifreleme sistemine bir bakmak.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: -Aeris-, 03 Ağustos 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Kes! Üstüne vazife olmayan konulara cevaplar yazma. Sen kimsinki "kes" diye bir kelime kullanabiliyorsun. Ezik kalmış birinin forumlarda sivrilmeye çalışma çabaları... aferin çok beceriklisin. sen yakında windows security de çalışmaya başlarsın.[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 [removed] bu güvenlik ilkelerine ayıp /coder [Bu mesaj TheCoder tarafından 07 Eylül 2004 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bu arada eklemeden edemeyeceğim, "gt300.enu" bir login dosyası için iyi kandırmaca ;)[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Tebrik Ederim Sonuna Eklenen Şeyi Çözmüşsün Ancak Benim Siteden Yapıcağım Değişiklikle O Herdefasında Değişicektir 8 Haneli Bir Şeyin Her Seferinde Değiştiğini Düşünürsen İşin Baya Zor Demektir.. Bunun Dışlında Hexedit Programlarını Baya Seviyorsun Anlaşılan... Yinede Tebrik Ederim Baya Bi Yol Kat Etmişsin... Dediğim Gibi Bunda Gururduydum Teşekkür Ederim.. Versiyon 3 Ü Siteye Koymanın Vakti Geldi Demektir Buda :) Saygılar...[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar