Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Tebrik Ediyorum Seni Asp.net i Kullandığın İçin Bende Sistemi Geçireceğim Ama Asp De Yazdığım İyi Olmuş Böylece Sistemden Herkez Faydalanmış Olacak...[signature][hline]- SlayerTr -
PiSliK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Evet connector çok güzel olmuş ücretsiz olmasıda daha cazip kılıor sanırım connector u başarılarının dewamını dilerim Deltree nice yeni başarılara :)
_Noname_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Lucretius, 30 Temmuz 2004 14:09 tarihinde demiş ki: evt guzel ilk sylveria nın cıkardıgı gibi bir client Evet Sylveria'nın yaptığı bir client tarzıdır fakat şunu belirtmek isterim ki Sylveria'nın yaptığı kadar basit yazılmamıştır. Kullanıcı işlemleri, Kayıt, Connector üzerindende yapılabilmektedir... Speed ve benzeri programları bir nevzede önleyerek kullanıcılarımıza rahat eşit hakları sağlayacak bir Client yapmaya çalıştık ve bunu başardığımız içinde mutluyuz.[signature][hline]www.slayertr.com Admin Noname
alexandree Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Connectorunuzu indirdim gercekten güzel bir calısmayı basarmıssınız kutlarım insallah serverinizin kalıcı playeri olurum...
Shmaro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ben Sylveriadan Shmaro Connectoru beyendim accountum ne zaman acilir acaba bir de ph acıktır insallah :)
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Arkadaşlar Burda Server'ın Reklamını Yapmıyorum Lütfen Konuyu Saptırmıyalım İyi Hoş Gelin Ama Butür Soruları Özelden Sorun... Saygılar...[signature][hline]- SlayerTr -
CrusadeS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Evet Reklama Gerek Yok Herkesin Sevdiği Bir Uo Türü Vardır Bencede Bu Çok Güzel Tebrikler..Herkesin Denemesini Öneririm...[signature][hline]SlayerTr Uo Shard Denemeden Anlayamazsın Dene Vede Öğren..
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Deltree, 30 Temmuz 2004 18:08 tarihinde demiş ki: değiştirdik ama :) o eskidendi isteklerimize cevap vermiyordu allah razı olsun baya bi yol aldık onunla yapanı tekrar tebrik ediyorum... Şuanki sisteme Güvenlik Numarası Ekliyeceğiz www.bmssoft.com/code bunada bakıp yorum yaparsanız sevinirim baktım sayfaya asp dilinde sen yaptıysan guzel olmuş şu anda baştan bir portal mı yazmaya çalışıyorsun cunku sitede cogu link çalışmıyor[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Lucretius, 30 Temmuz 2004 17:59 tarihinde demiş ki: slayertrdeki o asp uyelik sistemi UyelikXp alıntı yani Önceden Xp üyelik idi onun üstüne çalışmıştı deltree şimdi benim Yuks üyelik sistemi üstüne çalıştıgım asp üyelik sistemini kullanıyoruz hoş gerçi yuks ten bi eser kalmadı ( gerçi onuda deltree nin yardımlarıyla yaptık öğrendik :D )[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 31 Temmuz 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Evet Site Güncelleniyor O yüzden linkler çalışşmıyor :) diemaster aslansın sen :) bu ara connector olayını yanlışmı yaptık :( elli kişi geldi client.exe ile girilmiyor daha connector istiyolar arkadaşlar bu teklifim server ı açılmış herşeyi hazır üyesi olan serverlar için lütfen dikkatli okuyalım yazılanları :( vaktimiz hakkaten değerli ...[signature][hline]- SlayerTr -
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bu arada bir şey dikkatimi cekti Butun Slayetr staffları burda. server acıldıgında staff mesajdan herkezin paticikde takılmasımı soylendi yada staff olmak icin bir önşartmı bu D:[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin [Bu mesaj Lucretius tarafından 31 Temmuz 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Valla digerlerini bilmem de benim kayıt tarhime bakarsan ben bayadır buralardayım ama digerleri için bişiy diyemicem :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Valla Öyle Bi Şartımız Yok Dayanışma İçindeyiz Tabi Ama Ben Paticiği Şunu Yazdım Gidin Gibisinden Bişide Demiyorum.... Bu Konu Dediğim Gibi Bütün Serverlara Yardım İçin Açıldı SlayerTr İçin Değil...[signature][hline]- SlayerTr -
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 tamam bana bi tane ver :) İP:62.248.4.233 O resmi standart uo wallper'ı halinde olursa iyi olur.[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Deltree Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 süper peki normal client tan girilmemesini nasıl engelliceksin ekmekmi alıyorsun bakkaldan :)[signature][hline]- SlayerTr -
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ekmek :) euheu Ekmek kalmadı...[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor]
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Normal cilenten girince nolcak[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bu connector siteden aldığınız password u enscrabe ediyor.siteden aldığınız passwordler sphere saçma sapan bir kod olarak kayıt ediliyor.connector de sizin siteden aldığınız düzgün passwordunuzu sphere içindeki abuk subuk password e çeviriyor yani connector olmadan client.exe açılmıor buda ne demek oluyor speed ve inj büyük büyük ihtimalle fixed :)[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 o soyledigim ön şart felan tabiki şaka :D ciddiye almayın sakın :D[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yok zaten bizde ciddiye falan aldıgımız şaka oldugunu anlıyoruz... için rahat gönlün ferah olsun :D[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 "enscrabe" değil, encrypt hatırlatayımda :) bakın, şifreleri kendi alogritmanıza convert etmeniz hiçbirşeyi değiştirmez, sonuçta save passwordu açıp kendi shardıma login olabilirim. yani açıkças, injector'leri engellemenin en tutarlı ve sabit yolu güvenilir bir versiyondur. bu arada "enscrabe" hatırlatmasını kavga çıkarmak için yapmadım, sadece düzelteyim dedim :)[signature][hline]how much longer?
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 evet aceleyle yazarken yanlış yazmışım hatta saçmalamışım :-) düzelttiğin için tşk[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
heso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Güzel bağlantı programı. Daha iyil lerini bekliyoruz[signature][hline][b]Liv Tyler
Deltree Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: -Aeris-, 01 Ağustos 2004 15:58 tarihinde demiş ki: "enscrabe" değil, encrypt hatırlatayımda :) bakın, şifreleri kendi alogritmanıza convert etmeniz hiçbirşeyi değiştirmez, sonuçta save passwordu açıp kendi shardıma login olabilirim. yani açıkças, injector'leri engellemenin en tutarlı ve sabit yolu güvenilir bir versiyondur. bu arada "enscrabe" hatırlatmasını kavga çıkarmak için yapmadım, sadece düzelteyim dedim :) Aeriz Bunu Açıklarmısın Lütfen Yada Şöyle Anlatayım Sonra Açıkla Bu Sistem 3 Programdan Oluşur Biri Ultimanın Kendi Client tı Diğeri Bizim Connector ümüz ve birde Agent Dediğimiz Mini Bir Program Vardır. Bunlar Kombine Çalışır Yani Connector Açıkken Agent Açık Olmalıdır Birinden Biri Kapanırsa Diğerleride Kendini Kapar Şimdi Save Password Demişsin Sen İstersen Save Password Kullan Connector Açılmadan Client İşlemez Connector Açıksada Inj Speed çalışmaz Okey Bence Detayı Öğrenmeden Yorum Yapmak Yanlıştır( Kavga İçin Değil Düzeltmek İçin Yazdım) Saygılar[signature][hline]- SlayerTr -
StRoLch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ben bu üyelik sistemini rica edeceğim..
Öne çıkan mesajlar