Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dogal gaz limiti

kzpmaza

Öne çıkan mesajlar

Nisan ayi limiti 150 tlydi ama gaz bitti. Pttye gittim sistem limitinizi aldiysaniz yuklemiyo dedi kadin.

ama nette soyle bisey yaziyor

eger sayactaki gaz bitti ve karttaki son 10 m3 gazi da yuklediyseniz ve kartta hic gaz kalmadiysa ayni ay icerisinde ikinci defa 150 tllik alabilirsiniz.

Pttdeki kadin bunu bilmiyor mu acaba ya da artik boyle bisey yok mu bilgisi olan var mi?

Diger soru da ptt haricinde ing banktan falan alsam farkeder mi?
Sosyal ağlarda paylaş

kartlı sistem diyosan şöyle. 250tl veya 500tl limit.

diyelim 250 aldın. ama gaz bittikten sonra kartı tekrar sokuyosun 10tlli yüklüyo sonra gidip tekrar alabiliyosun 250-500tlye kadar. yani 1 ay içinde istediğin kadar alabiliyosun aslında.

millet bitmeden 3000-4000lik almasın diye geitrdiler sistemi.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Ama çok saçma değil mi? Neden kartlı sayaç? Me(li)h.

her yer kartlı değil. bazıları kartlı.

kartlı sisteme sahip olanlar gidip değiştirtebiliyo aslında güya ücretsiz değişim ile kartsız sisteme geçiliyo. ama ordada devlet bana 500tl ödemen lazım sistem için diyo sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

kartlı sistem diyosan şöyle. 250tl veya 500tl limit.

diyelim 250 aldın. ama gaz bittikten sonra kartı tekrar sokuyosun 10tlli yüklüyo sonra gidip tekrar alabiliyosun 250-500tlye kadar. yani 1 ay içinde istediğin kadar alabiliyosun aslında.

millet bitmeden 3000-4000lik almasın diye geitrdiler sistemi.

aynen ben de yeni ogrendim bunu. Bu ay 150ydi en basta kota şimdi 300 olmus oyle seylerr gerek kalmadan aldım tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...