Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goblin~Level

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar goblinden çıkan armorların lvle göre değişiyormu yoksa tamamen şansmı.
Ben lvlim nekadar yüksekse okadar yüksek lvl armor çıkıyorda ondan sordum[signature][hline]Knight Online
Nick :ViernaDoUrden Level:5x
Server: Diez Speciality:Lightning Mage
Race:El Morad (İnsan)
Mesaj tarihi:
Mannerın şu an hiçbir fonksiyonel yönü YOK. Halen insanlar neden inanıyor anlamış değilim.
Evet tamamen şansına göre gelir.

[Bu mesaj Knixue tarafından 22 Ocak 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet Xig serverinde Paticik clanının kurdukltan sonra 1m l ik goblin aldım Battle priest oldugumdan dolayı lvl 1 goblin lazımdı hepsini bastım
1 chitin priest goblin
1 full plate goblin
gerisi plate düştü chitin ile fp yi 6m den sattım yaramıo die :))kapış kapış gitti[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:4x ------------- LvL:60
Clan:PunisheR----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
Mesaj tarihi:
Manner şu anda her level, her ırk,her char için geçersiz. Şu anda oyunu etkileyecek bir şekilde çalışmıyor.

Goblin eşyalarının düşme olayındaki gelişmede bana göre tamamen şans.[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"

Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Mesaj tarihi:
Arkadaslar Manner ın Abss lede Bi ilgisi Yoq Yapmayın Hepsı Sans ısı Bızım Arka Lvl 1 Ken Mırage Cıktı manner Sıfır Asıl Carıyla GEldı Abss cıkardı level 1 le Bastı Mırage Dagger O sadece Sans ısı Oke?
Mesaj tarihi:
680 manner la 25 milyonluk goblin armor bastı 2 fp ten başka bir şey çıkmadı. Bencede manner gereksiz.[signature][hline]Name: SteelBrightBlade
Server: Ares
Race: EL Karus
Class : Warrior
Level: 53
Clan: OTTOMAN_EMPIRE

Mesaj tarihi:
Manner ın hiç bir özelligi yok ve ya serverda acık değil. duydugum kadarıyla item cıkartma olayında bir etkisi varmıs ama su anda özellik kapalı oldugundan bir ise yaramıyor
Mesaj tarihi:
Geçenlerde birisi demişti şu server larda açık ama bu server larda açık değil diye. Belkide Areste ilerde açılıcakltır.[signature][hline]Name : SteelBrightBlade
Server : Ares
Race : Karus
Class : Warrior
Level : 53
Clan: OTTOMAN_EMPIRE

• Yeni Oluştur...