Reflective Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Arkadaşlar goblinden çıkan armorların lvle göre değişiyormu yoksa tamamen şansmı. Ben lvlim nekadar yüksekse okadar yüksek lvl armor çıkıyorda ondan sordum[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bildiğim kadarıyla manner a göre değişiyo[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
kate Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 mannera göre deişio diorlar ama emin deilim
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mannerın şu an hiçbir fonksiyonel yönü YOK. Halen insanlar neden inanıyor anlamış değilim. Evet tamamen şansına göre gelir. [Bu mesaj Knixue tarafından 22 Ocak 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Evet Xig serverinde Paticik clanının kurdukltan sonra 1m l ik goblin aldım Battle priest oldugumdan dolayı lvl 1 goblin lazımdı hepsini bastım 1 chitin priest goblin 1 full plate goblin gerisi plate düştü chitin ile fp yi 6m den sattım yaramıo die :))kapış kapış gitti[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:4x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Abi proconsul random çalışıyo diye biliyorum. 60lvl da bile en dandiğini çıkaranlar var....
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Manner şu anda her level, her ırk,her char için geçersiz. Şu anda oyunu etkileyecek bir şekilde çalışmıyor. Goblin eşyalarının düşme olayındaki gelişmede bana göre tamamen şans.[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
xerberg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Arkadaslar Manner ın Abss lede Bi ilgisi Yoq Yapmayın Hepsı Sans ısı Bızım Arka Lvl 1 Ken Mırage Cıktı manner Sıfır Asıl Carıyla GEldı Abss cıkardı level 1 le Bastı Mırage Dagger O sadece Sans ısı Oke?
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 680 manner la 25 milyonluk goblin armor bastı 2 fp ten başka bir şey çıkmadı. Bencede manner gereksiz.[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 tamamen şans lvl 10 adam chitin bastı gözümün önünde ayar oldum
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Manner ın hiç bir özelligi yok ve ya serverda acık değil. duydugum kadarıyla item cıkartma olayında bir etkisi varmıs ama su anda özellik kapalı oldugundan bir ise yaramıyor
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Geçenlerde birisi demişti şu server larda açık ama bu server larda açık değil diye. Belkide Areste ilerde açılıcakltır.[signature][hline]Name : SteelBrightBlade Server : Ares Race : Karus Class : Warrior Level : 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
Öne çıkan mesajlar