Milamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 arenada pvp yapılabiliyomuş ne güzel hemde kendi ırkımızın içinde bile şimdi hepimiz bize kötü davrananları buraya yazalım (küfür eden haunga çeken bizi öldürten vb.) ve içimizden birimiz gördüğümüzde kendisini areneya davet edelim ve keselim kestikten sonra mağdur olan arkadaşa burada anlatıp onun moralini yükseltelim bu bir dayanışma örneği olsun :) nasıl bir fikir? saçmaladım mı?[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yenimi haberin var?[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:4x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hangman. Benim partime ks yapan tüm partilerin üstüne ya haunga çekerim, ya toplu olarak dts çekerim, yada ciddi bir hata yapan olursa ve lag olmazsa yanıma level 60 bi buffer alır o partinin üstüne dm çekerim. (Footlocker ii bilir :D) Senin dediğin uygulanacak olursa ben küllüm yandım demektir. Şamar oğlanına dönerim. :([signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Haunga partisi yaparken 5-6 tane scolar getirip bi partyi öldürtüğümü hatırlıyorum ama ilk onlar başlatmıştı:P (tabi bende öldüm :D bi anda town da yanıp sönen bir sürü insan görüntüsü hala gözümün önünde :Pp )[signature][hline]Name : SteelBrightBlade Server : Ares Race : Karus Class : Warrior Level : 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: oQo, 22 Ocak 2005 13:42 tarihinde demiş ki: yenimi haberin var? dostum bende yeni başladım ewt yeni haberim var :) daha neler neler var acep merak ettim yaws arena dışında öle haungayı çekeni direkt ortalıkta kessek partice dalsak teke tek deil ?[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hehe:) çok şey istiyon sen :P[signature][hline]Name : SteelBrightBlade Server : Ares Race : Karus Class : Warrior Level : 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 level 65 master rogue alıp, spike basın bide?? La ii ki bi haunga filan çekioz ha. Vatan haini ilan etceksiniz nerdeyse.. :([signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ya ama çok zevkliiiiiiii :D:D ,Bİde en zevklisi abyss e gidiyorum mesela rogue karakterle adam kesio beni. Bak diyorum warrior getirtirme. inanmmıyo devam ediyo 1 di 2ydi falan neyse bi delleniyom bi sokuyom warriorı bütün gün elemanı kesiyorum:D Taki Bana 1-2 abyss verene kadar:D buda bi enstantene bi durum tabi :D[signature][hline]Name : SteelBrightBlade Server : Ares Race : Karus Class : Warrior Level : 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 SteelBB. Sen olayı ufaktan psikoya bağlamışın kabul et :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 En son dün oldu valla. Yazıcam charn başına bu karakterin warrior var saldırmayon die. Zaten çok dertliyim +5/8str bot u yaktım gelde şimdi para topla tekrar yap. Bide (uniqe) adını hatırlamıyorum. 20defans 10 Str 30 light resist veren kolyeye 2 bus+1,7 para verdim çokmu acaba?[signature][hline]Name : SteelBrightBlade Server : Ares Race : Karus Class : Warrior Level : 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 diabloda alışmıştım saldırılara 8 kişilik partide herkesi kontol ediodum ama burası koca diyar bir sürü oyuncu var kontrol etmek imkansız bide lag olunca hemen yatıyoz yaw partideki herkesi kestiriolar goblinde deli oluodum hoş sonunda yediler küfürü ama yeterli değil kesmek lazım stres yapıyorum yoksa[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: SteelBB, 22 Ocak 2005 15:08 tarihinde demiş ki: En son dün oldu valla. Yazıcam charn başına bu karakterin warrior var saldırmayon die. Zaten çok dertliyim +5/8str bot u yaktım gelde şimdi para topla tekrar yap. Bide (uniqe) adını hatırlamıyorum. 20defans 10 Str 30 light resist veren kolyeye 2 bus+1,7 para verdim çokmu acaba? O kolyenin adı lupus pendant, değeri 5M. [Diez]
Öne çıkan mesajlar