montezaus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hmm radarlara yakalanıyo ama naber *!çamur atar*[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Penthesilea, 18 Ocak 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Ya bu 650 tonmuş. İnsaf nasıl uçar 650 ton ya, ben 75 kiloyum uçamıyorum =) koptum buna :D auhauha[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Başlıca farklı yanları 747 de sadece on tarafı iki katlıydı. Ama bunu baştan sona kadar iki katlı. Dolayısıyla yolcu kapasitesi daha fazla Ayrıca yolculuklarda kişi başına malolan yakıt miktarı daha düşük.Gidebileceği max mesafede daha fazla. (B747 ye göre)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bencede 666 olması lazımdı ama 777 olsa hiç düşmez mesela aynen kalktıı gibi cennete gider[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 abow bunlar hem bayada konforludur :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Troil, 18 Ocak 2005 21:08 tarihinde demiş ki: said: TahtaBacak, 18 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki: hava alanına almazlar daha düşük model alıcaklardı bide bu resim montaj sanırım.Airbus boeingden güzel görünüş olarak içide daha geniş kokpiti daha güzel ne montajı be tv ye çıktı eheh farklı bi yorum oldu valla kutlarım Demiştim montaj diye işimiz havacılık[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar