Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Penthesilea'nın bilinmeyen yüzü..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana 10 milyon verin yarım saatte 10000 mesaj atayım sizin acc unuzdan
ban yerseniz benden bilmeyin ama eheueh[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E
Mesaj tarihi:
SUS SATAMİKCİ KAFİR!

Ahah pent'e helal olsun o mesajlar ;)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
madalya olayı cıktı mertlik bozuldu simdi 3 madalya alsan ne oalcak almasan ne olacak 2002 nin baslarindan beri burdayim daha 1 k msj bile atmamisim hesap edin :)forum un amacı yardım etmek tartısmak sunu vs nerde biliyo musunuz baslıgına bilmiyorum diye cevap atılma orda adam zaten cevabi istiyo..post kasma isi gercekten seviyesizlestirdi burayı..bence 3 tane madalyası degilde acc u actirma tarihi en eski uye benim gozumde degerlidir ocak basinda actirip daha 19 gunde 1 k msj yapan adamin benim gozumde degeri yoktur..onları bos insanlar olarak goruyorum..yapacak isi olmayan madalya alınca kendini kral zanneden insanlar iste..
Mesaj tarihi:

Ökküüüz.[signature][hline]It's impossible to proove your existence without a society makes your existence possible.You are a lie, even to yourself, with out a society.Even though, what makes your existence so important to yourself?Society or your ego?Although it is impossible to refuse your ego.That's why they still call you "animal".
Mesaj tarihi:
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 21:40 [ Yanitla | Sil ]

--------------------------------------------------------------------------------
penth'e böyle bir şantaj yapıcam nihoahaha !

:p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
Alexi sonuna kadar haklıdır, 2 saatte 100 post atmisim.
Okuzum cidden =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mesaj tarihi:
bana bu bikere butun konualrı yukardan aşagıya msj atmamı hatırlattı bırı bi topic açmış xanthe çıldırdı die çok gulmüştüm:)insan kendını kaptırınca bole oluyo .
Mesaj tarihi:
hastamısınız siz?[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki:
çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
Mesaj tarihi:
oha benim daha 3000 tane falan gerek 5k madalyasi icin sanirim. 2 yila yakin oldu ya(belki olmustur 2 yil) ama hic post kasmadim, neden? cunku ben penth gibi gay diilim =P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

Erchamion, 21 Ocak 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
Yaşamadığın bir şey yaşadığından daha önemli olabilir mi?
  • Yeni Oluştur...