gennayi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya lutfen su verdata konusunda yaridm edn verdata editledim client le girince oluor ancak servera girince evler gozukmuor neden acaba onu nasil duzeltebilirim?
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 sen $imdi tam olarak ne yaptın neyi nereye patchledin güzelce anlat nerede yanlış var söyliyelim.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
gennayi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya gumploc u ayarladim verdata mul die fln sonra load dedim ordan 5500 u sectim sonra resimdeki yerden load bitmap diyip hazirladigim resmi koydum sonra yukardaki kutuya 5500 yazdim sonra patch verdata dedim success dedi actim girdim evler gozukmedi
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 onun evlerle alakası yokki 5500 olduysa tamam senin yaptığın kısımda sorun yok sorun multi'lerde şimdi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Öne çıkan mesajlar