gennayi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya lutfen su verdata konusunda yaridm edn verdata editledim client le girince oluor ancak servera girince evler gozukmuor neden acaba onu nasil duzeltebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 sen $imdi tam olarak ne yaptın neyi nereye patchledin güzelce anlat nerede yanlış var söyliyelim.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gennayi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya gumploc u ayarladim verdata mul die fln sonra load dedim ordan 5500 u sectim sonra resimdeki yerden load bitmap diyip hazirladigim resmi koydum sonra yukardaki kutuya 5500 yazdim sonra patch verdata dedim success dedi actim girdim evler gozukmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 onun evlerle alakası yokki 5500 olduysa tamam senin yaptığın kısımda sorun yok sorun multi'lerde şimdi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar