gennayi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben syn baggio nun acikladigi sekilde baslat calistir a girip telnet serverip(192.164 2593) serverport yazdim ancak sonra hic bisey olmadan pencere kapandi sorun neden acaba? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 tam olarak ne yazdın ip ve port olarak[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ipiyi yaz daha sonra 1 satır boşluk bırakıp portu yaz connecting yada bağlanılıyor yazısını gördüğünde space bar'a bas sonra administrator accountunun şifresini gir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 arkadaş parantez fln kullanmış sanırım. 127.0.0.1 2593 gibi yapacaksın.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gennayi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 saolun becerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar