Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Artık ihtiyaç duymamam hasebiyle satılıktırlar.
Sennheiser hd497-65€
Sennheiser hd280 pro-120€[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mesaj tarihi:
fiyatları yazarsak[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
horace resim özellik fiyat bildirir misin ben de iriverın orjinal kulakları var imp 55oyle gelen daha iiyse alabilirm neden olmasın[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
yazmıştım aslında o hsşdflhksşdlfhksdşlf ler euro oluyo. :P
biri 65
öbürü 120

müzik seti veya yüksek çıkışlı bi sistemi veya ne biliyim stüdyosu olanlar hd280 proyu tercih etsin. diğerleri etmesin.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Yalicapkini, 13 Ocak 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
kullanılmısmı bu urunler?

said:
horacegoesskiing, 12 Ocak 2005 22:09 tarihinde demiş ki:
Artık ihtiyaç duymamam

:) horas cevaplamış ama ben bida ya sence? diye sorim[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
*
Mesaj tarihi:
hd280pro nun fiyatı 199 dolar. ama clearance a girmiş amerikada filan. 99 dolara satıyolar diye gördüm. satmasam mı lan. değerlenir filan sonra allah bilir.

hd497 amerika fiyatı da 70 dolar. :/[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Mesaj tarihi:
yaparım.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Mesaj tarihi:
yok[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Mesaj tarihi:
hup[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...