atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 2. hesabımdan premium alınca 1. hesapta aynı süreli premium başlamış, debrid-torrent ile haşır neşir olan varsa vereyim 1.sini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ben alabilirim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ne abi bu debrid-torrent?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 AthleT said: ben alabilirim : ) Ryzer a gönderdim ama 2-3 kişi kullanırsa bişey olmaz belki, paticiğe armağan edim hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 mokoko said: ne abi bu debrid-torrent?? turbobit vs. upload sitelerinden sınırsız indirme sağlıyor, torrent özelliği ise magnet linkini siteye kopyalıyorsun ve kendi sunucularına yükleyip sana tek link halinde sunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 torrent ozelligini aciklayan bir yuer bulamadim hic ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Ben de multi-debrid kullanıyordum fıstık gibiydi. myfastfile olunca kullanılamaz hale getirdiler kotalar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar