Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire wiz mi ice wiz mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biri zerker mi dedi?
max 2 ok :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired)
Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor
(non-stop exping)

Mesaj tarihi:
hatta 2. atisinda %90 i bosa gider o ayri :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
(non-stop exping)

Mesaj tarihi:
dirty tricks rakibine %50 fumble (sictin batirdin ama toparladin) ve %25 miss ekliyor :) yani sana vurma sansi %25 oluyor ... e zaten adamin kendi miss sansi ve fumble sansida var :) dirty tricks yiyen olur :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
(non-stop exping)

Mesaj tarihi:
Yaw kaç gündür(eheehe 2)sabahtan akşama kadar kasıyorum ama lvl20 bir türlü geçemedim biri 20-21 e pl yaparsa çok sevinecegim arrgg bir bub alıyorum ölüyorum bütün bub gidiyor bari 21 olayımda task denerim...[hline]İcq:124965972
[Excalibur]
Sylian ,Level 8 Scout
Paorith ,Level 20 Wizard
Mesaj tarihi:
said:
Sylian, 21 April 2003 23:44 tarihinde demiş ki:
Yaw kaç gündür(eheehe 2)sabahtan akşama kadar kasıyorum ama lvl20 bir türlü geçemedim biri 20-21 e pl yaparsa çok sevinecegim arrgg bir bub alıyorum ölüyorum bütün bub gidiyor bari 21 olayımda task denerim...[hline]İcq:124965972
[Excalibur]
Sylian ,Level 8 Scout
Paorith ,Level 20 Wizard

Olm pao 3 gundur sana pm den msj cakiyom sp de solo ile lvl gelmez diye. BEn daha sen 18 ken keltoi ye git demistim hatirlarsan... 23 e kadar keltoi ants roomda grup takialcaksin 23 den sonra catacombs a gideceksin. 29 oldugundada direk barrows a damlayim 30-34 gruplarina son bubda 10 kez öldüm yalanini cekeceksin gruba aliyoalr felam direk sakir sakir lvl aliyosun. Hade kolay gele orti.[hline]Seriana Nightstalker
Army Of Light
Mincer Taxi
Mesaj tarihi:
Ha bide catac da pek fazla secici olmasalarda barrowsda ice lari daha cok tercih ediyorlar moblar 2-3 add li geldigi icin ice daha kullanıslı oluyor :)[hline]Seriana Nightstalker
Army Of Light
Mincer Taxi
Mesaj tarihi:
Saol Sin harbi güzel bir grup bulunca lvl atlamak kolay oluyor keltoide hatta atladım bile pl ml istemiyorum =)[hline]İcq:124965972
[Excalibur]
Sylian ,Level 8 Scout
Paorith ,Level 20 Wizard
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Exp için Ice wizzy, RvR için fire wizzy...
Mümkünse ML9 Stormlord olsun...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Mesaj tarihi:
lol 2 sene olmuş da rvr de ice wiz cok daha iyi heat resisti bi yana birakirsan o boltlarla 1 tane caster alıyosun bitiyo ice ftw derim =)
  • Yeni Oluştur...