Sylian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Level 20 oldum respec edecegim büyük ihtimalle fakat kararsızım sizce ice wiz mi daha işe yara fire mi?Lütfen yardım edin...[hline]İcq:124965972 [Excalibur] Sylian ,Level 8 Scout Paorith ,Level 10 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 oynama stiline bağla fire özellikle pve de sololarken bayaa bi işlevseldir ice ise rvr we gruplarda oldukça işe yarar[hline]Dramar The Hun [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 bence fire ol ice exp icin iyi rvr de kullanisli degil cünkü genelde mageler fire oluyo icelarin sayisi az bu nedenle milletin arasina girip pbaeo yapmaya kalkamiosun[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 canin cok pbaeo isterse git hibe enchanter ac (eldritch deil :) )[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Teşekkürler fire wiz olacagım ayrıca rvr ability olarak neler almam lazım olnlarıda söylerseniz sevinirim.[hline]İcq:124965972 [Excalibur] Sylian ,Level 8 Scout Paorith ,Level 20 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 mystic crystal lorela baslayabilirsin mesela..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ice mi fazla fire mi fazla sizin serverda bilmiyorum ama benim oynadigim serverde ice larin sayisi 10 u gecmez bu yüzden eger bi grupta 1 ice warsa direk geberir MoC olsa bile ama hiberniada herkez mana büyüzden aralarina bile girilmiyo[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Ice wizzy rullz for Pve fakat rvr de tartaklanıyolar biraz....Araya girerse adam ama fire wizzy nin fireball ı cok fena damage veriyo onu biliyorum cunku yedim :)) Su da var fireball lvl 50 de lvl 50 ice wizzy yi aldı bi kerede ...[hline]Durlag LeftField... Too much seasoned HERO ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 fire wiz ice wiz i tabii ki alır. ama ice wiz bence daha iyi. hem grupta hem rvr de. seni guard edicek bi tank olsun mezz edilmiş gruba dalıosun olay bitiyor. fire wiz den sıkılma ihtimalin çok fazla.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 bence o adamların patladıklarını gorunce hersey degisiyor yahu fireball atrıyosun varmı daha ötesi :))[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Eheeheh abi bu tartısma bi yere varmaz...Hepsi gusel hepsi eglenceli hehehe HAaaa berserker herkesi dövüyo o ayrı :)[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 polearsm slashci bi adama karsi berserk olmanla olme bir oluyo :D ben oynadim biliyorum bide 3 relic bizde oldugu icin 3 wurusta cok rahat oluyo berserk 400 üzeri wuruyosun buffsiz. berserk hava civa :)[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Ben olsam ice secerdim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ole fantazi kurmakla olmuyo iste picca 5 snde degil 4 sn altinda wuruyo r.a larla ayrica 400 dmg wuran bi silahin critical wurdugunu dusun.. ayrica oynadinmi hic o pglerden biriyle weya duello yaptinmi yani ?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 3 sn de 2 kere wurmasi icin lurikeen olmasi lazim bence eh :-? berserklerim %90 inin troll oldugunu dusunursen 3 sn de 2 kere wuruyosa helal derim :hmm:[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 3 sn de 2 kere wurmasi icin ancaa lurikeen olmasi lazim :-O bence eh :-? berserklerim %90 inin troll oldugunu dusunursen 3 sn de 2 kere wuruyosa helal derim :hmm:[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 bos konusuyosun daverc polearmsin zerker karsisinda sansi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 boş konusan sensin ya hayatinda kac kere oynadin diyorum berserk ? warmi idda edebilecegin bisey ?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 oynayan kisinin we pg nin kifayetine gore degisir tabi obur turlu bi durumda direk berserk herkezi dover diyebilirsek oynamayalim bu oyunu hic[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: [Bu mesaj daverc tarafından 20 April 2003 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 hayir ya ben atiyorum ole sagdan soldan duydum onlari soyluyorum 46 zerkerimda yok merlinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 benimde armsmanin yok merak etme[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ben 1 kez zerker dowebildim hiç duel yapmadım. aum da karşılaştık. /bow falan ettim ben %50 health e geldiğimde o daha dmg almamıştı. 2 kez vurdum stun oldu arkasına geçip lvl 50 kombo yaptım öldü. crit le 740+ vurdum son hitte. yani imkansız değil. friar ın armsman dowmesi çok doğal çünkü crush. ben thrust im iyi zerker döverim ayıptır sölemesi. friar ın da haste i falan var habire aynı etkide dövüşemiyorsun zerker de öyle ama arms hep aynı. wiz konusunda ise yine ice wiz öneriyorum. fire=bayar[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ice wiz gurupta ve rvr de çok etkin olmasına rağmen solosu yada çok küçük sayılarda ki xp'si yok/zor arasi bişidir. Bu yüzden daralıp deliren arkadaşlar oldu :P ama dediğim gibi gurup olayi iyi Bence 40'a kadar fire git Sonra ice'a dön 40'dan sonra zaten solo yapılmıyo pek[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Evt bencede Kalima nın dedii gibi en dorusu ... Bide soyle birsey var Zerker Ayı degil HAmster oluo bu bir ikincisi o hale gelince full crit vurmaya baslıyosun ki efci yakıyo azzını yüzünü....Fena yani ama abi su oyunda herkes herkesi alır o ayrı...[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Ya hangi merc dovuyo zerkeri merak ettim?slash thrust<=[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar