barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Selamlar. B2B app development firmalarında çalışanlar var mı? Kod ile alakalı olmayacak sorum. Biraz satış kısmını da bilmeniz gerekecek. Öyle rakip makip de değilim, seneler sonra bile olamam büyük ihtimalle ama birkaç sorum var. Aslında sadece app demeyelim. Soracağım sorular web site development firmaları veya ufak çaplı softwareler de olabilir(öyle süper inovatif olanlar değil ama). Varsa özel mesaj plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Olm seninki büyük ve uluslar arası firma değil mi? Bana ilk startup aşamasındaki hali ya da onu bilen biri lazım. Ama konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 E sorsana burdan. Sadece developerim ama baya bi tips tricks biliyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Ok sorayim bari ama bilen bilmeyen yazacak diye sey ettim. Kafami toparlayayim aksama dogru yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Bekliyoruz hem başkaları da yararlanır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 tam da b2b app'i yapıp piyasayı domine mi etsem diyordum iyi oldu bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 yazamadım. Sorunlar sorunlar. Şimdi de yatmam lazım ama yazıcam yarın. Ama çok birşey beklemeyin. basit sorular ama cevapları zor sorular olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 kendine sakladın sormadın dimi çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Killer said: kendine sakladın sormadın dimi çakal arkadaşlar ibretlik bilgileri paylaşalım lütfen, bu forum bilgi paylaşımı için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahvelet Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Ben uğraşıyorum. Şu an uğraşıyorum kısmındayım. App ın uğraşılması gereken işleriyle uğraşıyorum. Ben bir uğraşıcıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar