alperozg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 geçtiğimiz günlerde aldığım Philips marka 50PUK6809 TV ye bugün bilgisayarı bağlayayım da bir oyun performasını göreyim dedim daha masaüstündeyken mouse 1 saniye geriden geliyor. Carefour dan almıştım bu arada. Direk orayı aradım biz ilgilenmiyoruz servisi arayın dediler servisi aradım, gecikmeli gelmesi normal diyorlar manyak mısınız lan ben yıllardır led tv ye bilgisayar bağlarım pek bir güzelde oyun oynarım diyorum philips ler böyle diyor langarozlar. TV yi camdan fırlatıcam o olacak napabilirim bu konuda bir destek lütfen. Thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Burası mobil cihazlar, donanım&yazılım'a açsan daha doğru olurdu. Neyse taşırlar. PC'ndeki parçaları yazarsan ve ne çeşit kabloyla bağladın bilgisayara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 aynen pardon yanlış girmişim bunu kapatalım oraya açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar