thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ben kabul edildim, download devam ediyo, birkaç güne kadar oyundayım :) varmı başka eu beta oyuncusu?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bende kabul edildimde amerikada oynamaktan fırsat bulamıyoruz gelip bakmaya. en kısa zamanda downloadı yapıp katılıcam bende :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Oblomov Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bu gece biter dl. Bakalım nasıl bir oyunmuş ;) Bu arada freedom serverına girin arkadaşlar. Tek ingilizce server o.
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 iki gün önce bitti girdim azcık oynadım. ilk defa CoH oynuyorum ama, öyle tutorial'larla azıcık öğrendim. fena oyun değil ama başlar her mmorpg'deki gibi sıkıcı oluyo biraz.
tunch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 mayfer sana tavsiyem mutlaka ama mutlaka gruplarla takıl. görüceksinki dediğinin tam tersin diğer mmorpglere göre ilk başlarda bile eğlenceli oyun[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Tuor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben de bu sabah başladım eu betaya :)[signature][hline]Tuor Delarren Nehiod of Alaturqua(EQII Runnyeye)
Öne çıkan mesajlar