Keyzar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Online konu başlığı altında City of Villians'ın çıkış tarihi ile ilgili bir açıklama vardı(sayfa 91 sağ alt köşe). Gerçekçiliğine pek inanmadım hatta imkansız gibi birşey ama yinede bilmeyenler için ve bu iddaları doğrulayan bilgilere sahip olanlar için konuyu açıyım dedim. "Avrupalı kahraman adayları hala şubatı bekleyedursun Amerikalı oyuncular ek paket City Of Villians ile kötü adamlarada kavuşuyorlar." LEVEL Şubat ayından önce COV'un çıkışı imkansız birşey çünkü bir expansion için bile 2 ay önceden açıklama yapıyorlar resmi sitelerinde. Ama her ne kadar imkansız gibi gelsede oyun firmaları bazı projelerini saklayıp, reklamını dahi yapmadan pat diye oyuncuların önünede koyabiliyorlar sansasyon yaratmak amacıyla. LEVEL dergiside sağlam yurtdışı bağlantıları olan ve güvenilir yerlerden aldıkları duyumları bizlere ulaştıran bir dergi. Bu konuda da temennim haklı çıkmaları fakat benim okuduğum makaleler ve röportajlarda hiç bir bilgiye rastlamadım bu konuda hatta resmi forumlarda bile çıkış tarihi konusundaki tartışmalarda böyle birşey yok. Daha ayrıntılı ve gerçekçi bilgilere ulaşan varsa lütfen paylaşsın.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 TRT 2: Earth,Radiation-Controller /
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bide karakterler lvl 50 ye ulaşcak buna benzer biş ivardi nedemk istedigini anlamadim :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
tunch Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya ben memnunum böle bişey eklemesinler oyuna daha. khelidan (ehe kesin yanlış yazdım :D ) falan oynıycaz daha ne pvp si :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 kheldian di galiba sdfsd :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Şu an planlanan nisan ayında CoV'un betasının başlaması. Beta önceliği de 12 aydır yani CoH'un başlangıcından beri oynayan oyuncular. Level dergisinde bahsi geçen bilgilerin nereden alındığını bilmiyorum açıkcası.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose
sirplayA Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 :) haydiin wow'a o zaman euheueh[signature][hline]Peach
Keyzar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Geçen senenin popüler MMOPRG oyunlarından olan City of Heroes'un yayımcısı NCsoft oyunun Avrupa versiyonunun 4 Şubat'ta raflarda olacağını açıkladı. Avrupalı oyunculara extra olarak 88 sayfalık çizgiroman, "Prestige Power" kullanma hakkı, Level 20 ve üzeri karakterler için özel pelerin ve "VIP Badge" verilecek. Oyunun satış fiyatı £29.99/€39.99 ($39.31), aylık ücreti ise £8.99/€12.99 ($11.78) olacak. -------------------------------------------------------------------------------- TÜRKİYENİN BİR NUMARALI OYUN DERGİSİ Bu da Level'ın forumlarında bulduğum bir bilgi...[signature][hline]City Of Heroes... Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 50/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Keizar: Warshade-LvL ?
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ben amerikadan boşuna mı aldım yani..
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 böyle saçma şeymi olur yaa. paragöz herifler!![signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
to5un_II Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 acaba avrupa serverları ile amerika serverları ayrımı olacak? Bir de şu insanlara verilen prestige powerlar falan sinirimi bozuyor benim....[signature][hline]Liirhyks, Wookie Master Ranger/Swordsman (SWG, Eclipse) --Retired Iceball, Level 49 Briton Cleric-Buffbot (DAoC, Excalibur) --Retired To5uN, Level 14 Elec/Elec Blaster (CoH, Justice) Fanti, Level 10+ Invul/EM Tanker (CoH, Justice)
Keyzar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Serverlar ayrı olacak. Benim okuduğum birkaç yerde Amerika serverlarındaki karakterlerin Avrupa serverlarına aktarılabileceği yönündeydi. Bakalım ne olacak!!![signature][hline]City Of Heroes... Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 50/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Keizar: Warshade-LvL ?
KapIKulu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Keyzar, 19 Ocak 2005 23:49 tarihinde demiş ki: Geçen senenin popüler MMOPRG oyunlarından olan City of Heroes'un yayımcısı NCsoft oyunun Avrupa versiyonunun 4 Şubat'ta raflarda olacağını açıkladı. Avrupalı oyunculara extra olarak 88 sayfalık çizgiroman, "Prestige Power" kullanma hakkı, Level 20 ve üzeri karakterler için özel pelerin ve "VIP Badge" verilecek. Oyunun satış fiyatı £29.99/€39.99 ($39.31), aylık ücreti ise £8.99/€12.99 ($11.78) olacak. Bu da Level'ın forumlarında bulduğum bir bilgi... Arkadaşlar bu haberi ayın 12 sinde Merlinin Kazanına ben geçtim. Ama aynı gün burayada geçmeyip eşeklik yaptığımın şimdi farkına vardım. Hepinizden özür dilerim. Bir an kendimi kötü hissettim :(([signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Öne çıkan mesajlar