micha Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Dun aksam arkadaslarla moda da yapmis oldugumuz paticik alternatif v1 macindan sonra =).caferaga nin onunden bir geciyoruz ki camlar sandalyeler her sey birbirine girmis polis basm1s.bizde merakl1 melahat gibi olaya el atal1m diyorduk az daha,,direkten donduk. Basket teroru . Sadece besiktas taraftari hayvan degilimis efenim. *!fizbana seslenir*[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 fener taraftarı zaten sabıkalı[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki: onune gelen pamela direk sux yani
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ölen biri varmı?....hmm yokmuş...o zaman susuyoruz....[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ya hiç yakışmayan şeyler bunlar.Hiç yaşanmasa ne güzel olur aslında.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 besiktasi olaya katmana anlam veremedim,ac bi baslik B.J.K. de terör diye o zaman.O zaman o olaydaki katil hakkindada konusulur cok istiyorsan
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 fener taraftarı sakin demeyin bana şimdi stadında ilk adam öldürülen takımın bjk olmadığını sölemedim zaten hemen ilk fırsatta kendınızi aklamak için başkalarını b.ka batırmayın fener taraftarının da kavga çıkarma potansiyeli çok yüksektir bunu kimse inkar edemez[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki: onune gelen pamela direk sux yani
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Mandooo, 20 Ocak 2005 22:37 tarihinde demiş ki: ölen biri varmı?....hmm yokmuş...o zaman susuyoruz.... susmamak için illa birilerinin ölmesimi gerekiyo? ilginç...[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya olayı hemen takım olayına cevırmeyın. İnsan hayatı soz konusu , insanlık soz konusu ohoooo o nereye gidioruz.[signature][hline]!!!Usual Suspects!!!
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 haberlerde izlediğim kadarıyla karşı takımın çıkardığı bir olaymış bu, hatta ülkücü bir gurubun tezahüratları var karşı takımdan, karşılıklı mı bıçak çekilmiş bilmiyorum ama haberlerde izlediğim kadarıyla bu guruptan birileri bıçak çekiyo hatta bi de tabanca var işin içinde ama tam olarak hangi taraftarın ne çektiğini net bir şekilde söylemedi ama tabi bu o taraftar bu taraftar farketmez, bu cahilliği yapanların spordan uzaklaştırılması lazım üzeindeki forma farketmez[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 21 Ocak 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Blind, 21 Ocak 2005 02:41 tarihinde demiş ki: said: Mandooo, 20 Ocak 2005 22:37 tarihinde demiş ki: ölen biri varmı?....hmm yokmuş...o zaman susuyoruz.... susmamak için illa birilerinin ölmesimi gerekiyo? ilginç... aslında o lafımla medyaya atıfta bulunmuştum ama neyse....[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Keşke böle şeyler olmasa diyorum başka birşey diyemiyorum[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ [b]KO Ares Server - Orc Rogue
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bide bayan basketbol ligi karşılaşması zaten caferağada oynanması çokda önemli bi maç olmadıını gösteriyo ordaki fener taraftarlarınında pek dikkate almadıklarını sadece baarmaya geldiklerini herkez isi bilio bu olay resmen kavga çıkarmak istemekten başka bişi diil kimse kusura bakmasın bu taraftarların türkiyede futbol karşılaşmalarınnda çıkarmadıkları kavganın bayan basketbol liginnde çıkması mantıksız geliyor bana[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki: onune gelen pamela direk sux yani
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya bi konu acılmıs terörle ilgili hemen tuttugunuz takımın rakibine bok atmaya baslamıssınız.tartısacak yer arıyorsunuz resmen.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yok tuttugumuz yakımla alakası yok zaten 2 takımdada suç var[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ [b]KO Ares Server - Orc Rogue
Öne çıkan mesajlar