Grego Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Laptoplar için ekran kartı ve diğer parçaları satan bayii, dist. yada güvenilir internet sitesi önerileriniz olur mu? Servisteki laptopa yeni ekran kartı takacağız diye 570 Usd fiyat çekiyor. Bilgisayar msi gt60 , bahsi geçen ekran kartı 670M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Ebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 az daha ver direkt laptopu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 sahibinden de 400 e var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Abi ebay den 1 ay beklerim onu rahat. Yurtiçi birşeyler ayarlamam lazım. Sahibinden e de baksyım hemen. Birisi de monster da olabilir dedi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 o kadar kalabalik degiliz ya bi esh var bi ben varim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Baktım şimdi 400 olana, ulan adeta benim laptoptan sökmüşler. Nasıl bir arızası yok resmidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ebay den gelecek olan da benzer birsey olacak muhtemelen..o tip olaylarda makineyi gotureceksin parcati takacaklar beraber calisiyor mu nedir ne degildir bakacaksiniz ona gore satis olacak..ole kargoyla parca sakat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Evet bu detayı bilmek iyi oldu. Yurtdışından alıp elde kalmak da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 off aynı problem bende de var, gt650 var msi ge60 benimki de. işlemci ram falan her şey şahane, ekran kartından dolayı boş boş yatıyo şu an kenarda. şöyle 500 600 liraya uplanmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Abi bu ekran kartıyla monster bilgisayarı 2k ya satıyor birisi sahibinden de. hiç güvenemedim bu heriflere, verip başkasının bilgisayarından çıkma ekran kartını yaslıyorlar kesin 570 dolara öküz alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 e abi ekran karti yok diye makine yatiyor..bayilip satmaya kalksan 100 dolara almazlar belki..ole 2-3 makine olunca toplayip birini tamamlayip satiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar