NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Thank you for your e-mail. We will be shipping out World of Warcraft several days before the date of dispatch to ensure that they arrive with customers as close to the release date as possible. Deliveries to Turkey can take between 5-10 working days so we would not be able to guarantee delivery for the date of release, however, we would expect it to be with you shortly after that. I trust this is to your satisfaction. Please let me know if I can be of any further assistance. Kind regards, Peter -- Peter McKay, Customer Care www.sendit.com - entertainment to your door Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Evet söledigim gibi 5. gün falan gelirse ne ala ama ben 8 - 9 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bizede bole mail geldi 5-10 gun diye bir gun sonra geldi oyun[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Hangi site ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 DHL le ebet 2-3 gün içinde geliyo ama normal postayla gelicek Sendit.com[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eh parayı bastırırsanız gelir tabi 2 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 abi bu sendit bir mail atıyorsun 3 hafta diyor bir atıyorsun 15 gün diyor şimdide 10 demişler hahah bu ne karar versın adamlar :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 sanirim durumlari goz onune alarak en kotu durumu soylemeye cali$iyor olmalilar. dedikleri surecten daha uzun surecegini sanmam [sanmak istemem sizler adina :)][signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. [Bu mesaj siee tarafından 22 Ocak 2005 04:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar