Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irk ve Level Sistemleri açık olan bir server..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben su anda bir tanesine üye olmaya çalışıorm.Ama yabancı bir server bu yusden ingilizce bilmen gerek ama eger istersen gamesites200de middleearth adlı bir server var.
Mesaj tarihi:
Coming soon...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Chemical, 19 Ocak 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
Şu wastinin avatarı editliyorumda
Şu bilgisayarı atmak lazım
New Folder aç dedim memory bitti diyo NEDEMEK LAN! *!bilgisayara kafa atar*
Mesaj tarihi:
belki yakında açılır diye ümit ediyoruz
ama sanmıyorum herkes clone sunuculara alışmış pek tutmuyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
bi serverdan cüce verdatası araklamıştık (kısa boylu) onu hayata geçirecez belki :)
(çok hırsızız ya...) ama server büyük ihtimal okul içi olucak neyse...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
yok ya bas basa çaldık :D zaten gavurlara yapıcan abi çalıcan verdatalarını süper şeyler bulabiliyosun...tabanca felan bulmuştuk mesela...böyle korsan tabancaları bir sürü yeni giysi felan...neyse..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 21 Ocak 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
yok ya bas basa çaldık :D zaten gavurlara yapıcan abi çalıcan verdatalarını süper şeyler bulabiliyosun...tabanca felan bulmuştuk mesela...böyle korsan tabancaları bir sürü yeni giysi felan...neyse..

o tabancanın verdata patchi elimde vardı bulabilirsem yollarım istiyene :) korsan gözlüğü vardı ehehe[signature][hline]
Mesaj tarihi:
korsan gözlüğünü biliyorum cüceyide gayet güzel verdatalar ama bulamamıştım şahsen :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³
[b]KO Ares Server - Orc Rogue
Mesaj tarihi:
isterseniz yollarım korsan tabancasını felanda cüceyi yolamam ;) hatta tabancanın scp sinide yollarım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bir aralar dbsource'da vardı bu sanırım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
Kolay oyunun sponsorluğundaki serverda (şimdi adını unuttum) bunlar vardı. Valla birisi alsa onlardan çok hoş sistemdi neden kapandı bilemiyorum
  • Yeni Oluştur...