Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Kustepede adam kisin evde yazin kapi onunde cekyatta yatiyo hem yazlik hem kislik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 xaenin haklı dolapdere arka tarafları iyi. bilgi üniversitesi kampüsü de var, iki üst sokakları falan cennet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 gultepe de celiktepe de falan cok takildik zamaninda guzel ortamlar var oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 levent is kulelerinde calisan citi piti kizlar hep gultepe celiktepe civari oturuyor, ballz of stell yazilimci adama oralar citir cerez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 tabi araba motor vs yoksa bir adet cep cakisi oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Laorx said: tabi araba motor vs yoksa bir adet cep cakisi oneririm. Araba motor olsada arkadaşlar seni indirip kendileri arabayla devam edıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Daha bugünün haberi, kayaşehirde metresi 2800 tl olan evler 4000i geçiyormuş artık. Cidden ucuz yer kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Kuştepe çok samimi biyermiş. https://www.youtube.com/watch?v=Bk0ImX8jywo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 kayaşehir 15. bölge diye bi yer varmış arnavutköy'ün ilçe oldugunu öğrenmiştim 2013te falan emlak konut toki 5400 konut yaptı daha kazısı bitmeden evlerin hepsi satıldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Gultepe acayip kozmopolit bi yer olmus. Gecen arkadasin evine gittim gultepe'de. Tekelde rus teyzeler catpat turkce konusuyo yoldan bir suru uzakdogulu geciyo ve insanlarin beste biri siyah tenliydi. Dedim nolyos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 üsküdar selamsız mahallesi taraflarına da bakın derim , çok nezih bi yerdir ha bi de tamam sen gelmek zorundayım falan diyorsun da ailenin günahı ne oglum yaşanır mı lan istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Her turk genci Istanbu u tadacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 başakşehir'li olarak tavsiye etmiyorum. eski sakinliği ya da ıssızlığı yok. her yer şantiye, aşırı hızlı bir kalabalıklaşma ve bina dikimi var. elektrik çok sık kesiliyor. bir numarası yok yani. sabah 7'den sonra dört bir yan kamyon çekiç gürültüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Başakşehir aynı zamanda AKP nin İstanbul daki en önemli kalelerinden biridir siyasi olarak desteklemıyosan pek ilgini çekmez ve rahat edemessin ama hizmetleri hep tam alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 bomonti-feriköy tarafları da yavaş yavaş temizleniyor ya, gültepe'den falan kesinlikle daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 300k'ya kadar bir ev bakıyorum istanbulda evlenip oturmalık. 1+1 veya 2+1 farketmez şimdilik muhit iyi olsun, ev de eski olmasın gerisi kolay iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 iyi muhit + eski olmayan ev 300k çok zor. hatta imkansıza yakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 bahçeşehirde baktım biraz uphill court dedikleri yerlerde 1+1 ler var ama oraya metro gelene kadar orada yaşamaya çalışmak zor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar