fenn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Resim birleştirme programı böyle şekilli şekilli birleştirilen cinslerden Tavsiye alayım. Rhotoscape var ama o bildiğin fotokopi gibi küçültüyor. a4 kağıdına 2 sayfa 4 sayfa fotokopi çeker gibi veya ben keşfedemedim. Bir resim büyük yanına 3 resim küçük. Mercedesin amblemi gibi kağıdı 3 e ayırıp resim koymalar falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 photoshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Photoshop bilmiyorum ya. Boyle imgurdan resim yukler gibi basit modelde. Babanin anlayabilecegi tarzda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 foto kolaj diye arat birkac kucuk program cikiyor.. al mesela online i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar