lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 en iyilerin gün gün güncellendiği bu kapsamlı ve bence objektif sayfa en iyi ler hakkındaki sıkıntılarımızı emi nim ki giderecek.. 1 saat oyalandım inceledim bu sayfayı.. özellikle size tavsiyem gelmiş geçmiş en iyi rock şarkıları dalındaki ilk sıradan 10-20 şarkıyı indirin 2 3 tane bilmediğim vardı dinledim ve gerçekten güzeller... BURDAN YAKIN Sayfa tamamen açılınca sayfanın en altına inin..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Hiç türk varmı?[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sanmıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ray charles, elvis, chuck berry yavrum be ne site yapmışlar :)[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 http://www.digitaldreamdoor.com/pages/best_artists80hm.html baktım içim açıldı walla[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 100 greatest rock songs stairway ile açılıyor yavrum benim be :)[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 -stairway ayrıca en iyi solo seçilmiş, one 7. miydi neydi -en iyi metal albümü master of puppets demişler kesinliikle katılıyorum -en iyi metal grubu Van Halen, 2. iron maiden, 3. metallica demişler bence metallica>iron ama neyse yine iyidir güzel siteymiş saol paylaştığın için[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ilk yirmiden 1,2,6,8,13,15,18 ile başlamak iç açmak lazım walla. hadi hatırı kalması 22 ile 25 de, daha aşağılara inersem elimden kaza çıkabilir :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 demiştim şahane diye peeh peh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 metallica>iron maiden? e oha[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 deathi de 80. sıraya koymuş adamlar :O[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 deathın şarkıları ilk 80 e göre basittir zaten .. listeyi yapanlar duygularını katmamışlar işin içine[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bu da ayıp be :( "62. Doro Pesch (Warlock)"[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 tarja marja nightwish koymuşlar 30. sıralara dorocuğum 60larda geziniyor hüleaaaaan[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 1. Freddie Mercury (Queen) 2. Robert Plant (Led Zeppelin) 4. Ian Gillan (Deep Purple) 8. Rob Halford (Judas Priest) 9. Bruce Dickinson (Iron Maiden) 10. Geoff Tate (Queensryche) 12. Jim Morrison (The Doors) 17. Ronnie James Dio (Dio) 22. Axl Rose (Guns N Roses) 29. Philip Anselmo (Pantera) 30. Sebastian Bach (Skid Row) 38. John Lennon (The Beatles) 39. Eric Clapton 56. Sammy Hagar (Van Halen) 61. David Gilmour (Pink Floyd) 67. Roger Waters (Pink Floyd) 68. David Lee Roth (Van Halen) 74. Ozzy Osbourne (Black Sabbath) 78. Bon Scott (AC/DC) 94. Brian Johnson (AC/DC) elimden kaza çıktı gibi...[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Dave Mustaine (Megadeth) ilk yüze koymamışlar ayıptır[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Quel-Thul, 19 Ocak 2005 02:30 tarihinde demiş ki: demişler bence metallica>iron ama neyse ? bu yazdında ciddimisin sen[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 darıldım bu siteye the beach boys'u 42. sıraya koymuşlar...[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: obacan, 19 Ocak 2005 02:48 tarihinde demiş ki: said: Quel-Thul, 19 Ocak 2005 02:30 tarihinde demiş ki: demişler bence metallica>iron ama neyse ? bu yazdında ciddimisin sen heralde başına bişey düştü diye düşünüyorum ben.[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 tam benim kafadan bu siteyi hazırlayanlar. greatest death/black artist sıralamasına bak heyt bre 1. death, 4. venom. gerçi anathema napıyo orda anlayamadım[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ciddi olamazmı o yazdında ne yani ? kişisel zevkmi irdeliycez bide ?[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 heralde olamaz, iron maiden bi kere müziğine kattığından büyüktür metallicadan. başından beri aynı müzik türüyle uğraşmıştır, büyüktür metallicadan. ha (ex)metallicaya lafım yok, bizde dinledik, bizde büyüdük metallicayla. neyse keep bangin' m/ [oo] m/[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Çok deli site varya saol :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ups[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 En iyi coverlar güzel olmuş[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar