Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pikatel combo 256 ads modem ile ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slm arkadaşlar ben pikatel combo 256 adsl modem bir port acmak istiyorum bana yardimci olabilcek birisi varmi acaba.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
bir allahin kuluda bilmiyormu bunu ya yokmu yardim edecek olan[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
bugüne kadar 10 küsür modemin portunu açtım, kendi modemim olan pikatel'inkini açamadım. bulursan lütfen ama lütfen nasıl yapıldığını yaz.
Mesaj tarihi:
uzun uğraşlar sonucu buldum nasıl yapılacağını..

önce control panel - network connections. bağlantına sağ tuşla tıklayıp özelliklere gir. internet protocol (tcp/ip) ye tıklayıp özelliklere gir. sırasıyla: use the following ip adress: 192.168.7.2 subnet mask: 255.255.255.0 default gateway: 192.168.7.1 use the following dns server: 192.168.7.1 alternate boş kalsın.
şimdi explorer'dan modem ana sayfasına gir (192.168.7.1)
burdan Services > NAT > NAT Option > NAT Rule Entry > ADD

Rule Flavor: RDR
Rule ID: 2,3,4,5 herhangi bir şey
IF Name: all
Protocol: any
Local Address From: bilgisayarına verdiğin ip adresin
Local Address To: aynısı
Global Address From: 0.0.0.0
Global Address To: 0.0.0.0
Destination Port From: Any other port : açmak istediğin port (birden fazlaysa başlangıcı)
Destination Port To: Any other port : açmak istediğin port (birden fazlaysa bitişi)
Local Port: 0

en son olarak IP Filter - DMZ Default Action - Accept'e basıyorsun, bilgisayarını baştan başlatıyosun veeeeeee portların açılıyor!
Mesaj tarihi:
Dunyanin en kotu modemi sectim onu aldigim magaza alcatel in yan urunu diye verdi bana.

2 gun ugrastim yapamadim.
gittim alcatel speedtouch aldim direk herseyi kendi yapiyor saolsun
  • Yeni Oluştur...