wolcano Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 slm arkadaşlar ben pikatel combo 256 adsl modem bir port acmak istiyorum bana yardimci olabilcek birisi varmi acaba.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
wolcano Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bir allahin kuluda bilmiyormu bunu ya yokmu yardim edecek olan[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 o markayı hic bilmiorum virtual server die biryer var oraya gir udp de tcp de portu yaz en son kısmada ip yaz ama 10.0.0.8 gibisinden olanını sora resetle ossuyn bitsin..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Etos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bugüne kadar 10 küsür modemin portunu açtım, kendi modemim olan pikatel'inkini açamadım. bulursan lütfen ama lütfen nasıl yapıldığını yaz.
Etos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 uzun uğraşlar sonucu buldum nasıl yapılacağını.. önce control panel - network connections. bağlantına sağ tuşla tıklayıp özelliklere gir. internet protocol (tcp/ip) ye tıklayıp özelliklere gir. sırasıyla: use the following ip adress: 192.168.7.2 subnet mask: 255.255.255.0 default gateway: 192.168.7.1 use the following dns server: 192.168.7.1 alternate boş kalsın. şimdi explorer'dan modem ana sayfasına gir (192.168.7.1) burdan Services > NAT > NAT Option > NAT Rule Entry > ADD Rule Flavor: RDR Rule ID: 2,3,4,5 herhangi bir şey IF Name: all Protocol: any Local Address From: bilgisayarına verdiğin ip adresin Local Address To: aynısı Global Address From: 0.0.0.0 Global Address To: 0.0.0.0 Destination Port From: Any other port : açmak istediğin port (birden fazlaysa başlangıcı) Destination Port To: Any other port : açmak istediğin port (birden fazlaysa bitişi) Local Port: 0 en son olarak IP Filter - DMZ Default Action - Accept'e basıyorsun, bilgisayarını baştan başlatıyosun veeeeeee portların açılıyor!
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Dunyanin en kotu modemi sectim onu aldigim magaza alcatel in yan urunu diye verdi bana. 2 gun ugrastim yapamadim. gittim alcatel speedtouch aldim direk herseyi kendi yapiyor saolsun
Öne çıkan mesajlar