wolcano Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 slm arkadaşlar ben pikatel combo 256 adsl modem bir port acmak istiyorum bana yardimci olabilcek birisi varmi acaba.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bir allahin kuluda bilmiyormu bunu ya yokmu yardim edecek olan[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 o markayı hic bilmiorum virtual server die biryer var oraya gir udp de tcp de portu yaz en son kısmada ip yaz ama 10.0.0.8 gibisinden olanını sora resetle ossuyn bitsin..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bugüne kadar 10 küsür modemin portunu açtım, kendi modemim olan pikatel'inkini açamadım. bulursan lütfen ama lütfen nasıl yapıldığını yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 uzun uğraşlar sonucu buldum nasıl yapılacağını.. önce control panel - network connections. bağlantına sağ tuşla tıklayıp özelliklere gir. internet protocol (tcp/ip) ye tıklayıp özelliklere gir. sırasıyla: use the following ip adress: 192.168.7.2 subnet mask: 255.255.255.0 default gateway: 192.168.7.1 use the following dns server: 192.168.7.1 alternate boş kalsın. şimdi explorer'dan modem ana sayfasına gir (192.168.7.1) burdan Services > NAT > NAT Option > NAT Rule Entry > ADD Rule Flavor: RDR Rule ID: 2,3,4,5 herhangi bir şey IF Name: all Protocol: any Local Address From: bilgisayarına verdiğin ip adresin Local Address To: aynısı Global Address From: 0.0.0.0 Global Address To: 0.0.0.0 Destination Port From: Any other port : açmak istediğin port (birden fazlaysa başlangıcı) Destination Port To: Any other port : açmak istediğin port (birden fazlaysa bitişi) Local Port: 0 en son olarak IP Filter - DMZ Default Action - Accept'e basıyorsun, bilgisayarını baştan başlatıyosun veeeeeee portların açılıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Dunyanin en kotu modemi sectim onu aldigim magaza alcatel in yan urunu diye verdi bana. 2 gun ugrastim yapamadim. gittim alcatel speedtouch aldim direk herseyi kendi yapiyor saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar