monoscope Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 2 senedir forex piyasalarını takip ederim hala aynı senaryo 3-5 kazandıktan sonra bir şekilde kazandığımdan daha fazlasını kaybediyorum. Forexten adam gibi düzenli para kazanmayı becereniniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 500 dolar kaybettim eylul de Aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ben bi ara zararımı sıfırladığım günler gördüm ama 2 gün sonra gene aynı tablo karşımdaydı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Aracı kuruluşlardan birindeyim her zaman kasa kazanır diyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 orası öyle de gene de kazanabilirmişim gibi inanmak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ayda 30k civarı kazanyıo editör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Ya fena hırs yaptım durmadan okuyorum durmadan inceliyorum. Ya zengin olcam ya meteliğe kurşun atıcam hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Ben 1 kere deneme hesabı açtıydım 100k$ la sonra gittim yen aldım gümüş falan aldıydım 5 günde nasıl olduysa 213k$ yaptım hemen aramaya başladılardı işte gelin 100 dolarla başlayın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 bikaç taktik veririm sana 1 saatte kafadan kesin 50-100$ arası kazanma garantisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 o deneme hesaplarindaki fantaziler zaten senin kazanman icin kurgulanmis senaryo..iyi oynarsan parayi 10 a bile katliyorsun.. sonra da aa bakin kazanmissiniz gercekten kazanmak istermisiniz? diye olta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Deneme hesabımı ahhahahaahha DENEME hesabında ben 100k ile 1 saatte 10M $ yapıyorum :) gerçekte olmuyor öyle işte haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bella00 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 turkiyedeki para piyasalarindaki istikrarsizlik forexi tehlikeli kiliyor.bende düsunmustum ama inanilmaz riskli cesaret edemedim.yada elimdekini riske etmek istemedim daha doğru bir tespit olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Bende eylülde 500 dolar kaybettim ve girmiyorum bu işlere ama forex firmasının birisi arayıp duruyor ve deneme hesabında bi dene falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bella00 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 bende bilgilendirme amacli basvurmustum.ardi arkasi kesilmedi telefonlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Bi yapıştılar mı devamı geliyor Şu an belalılarım; forex,kaplıca odaları satma ve dijitürk. Arasıra yokluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar