-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Femto. The Wings of Darkness. Griffith bitti bikere geri geliyor ama sadece beden olarak.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konohamaru Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Berserk alt grubu ha, iyi olurdu ama bu işle uğraşıcak yeteri kadar adamı biraraya toplaman biraz zor. bence bir şeyler yapıcaksan büyük olasılıkla ya yalnız kalıcaksın ya da çok az kişi olucaksınız, ama genede türkçe bir bersek sayfası güzel olurdu. [Bu mesaj Konohamaru tarafından 05 January 2004 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Manga'sının yayınlanması falan bitmedi. 26. sayısını dün okudum bitirdim, her zaman ki gibi en güzel yerinde bitirip gene beklemeye aldılar bizi. Hawks'ı takip ediyorum diyorsun, ardından mangası bitti diyorsun. İlginç bi kişilikmişsin.[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 27 th volume -> July sanırım.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 aaarrgfgghhhhhhh ya bu adamlari alip kilitleyin bi odaya 2 güne 1 episod çıkarsinlar , vurun sırtlarina kamçiyi acimayin... nedir ya buuu :( hep bekle hep bekle[hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 okudum, bitirdim. Yani tek olay Japonya ya gidersem öpecem Mitaoru abimin elini.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Ya az once ılk 2 bolumu ızledım one ole abı Gatts mıdır nedır eleman asmıs o kılıcı nasıl kaldırıyor genc :) guzel bır anıme ındırıp ızlerım artık....[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 5-6 yaşinda eşşek kadar long swordla çalişmaya başlayip hergün saatlerce çalişarak ....hayatimda ilk defa bir animede bir kahramanin kullandiği eşşek kadar kılıç gözüme batmadi berserkte...çoğu animede sanki kılıç kağıttandir , ole cılız kassız zayif kahraman vijj diye kullanir kılıcı ... GATTS sağolsun varolsun kılıcı kaldirirken bile "oha eşşek kadar kılıç kaldırıyo kas yığını hayvan" lafini fazlasi ile karşiliyo ... [hline]GATTS'A LAF YOK :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ya biriniz şu manganın son bölümünü nerden indirebileceğimize dağir bişey yazsa. Yapmayaın etmeyin kardeşim merakla bekliyoruz...[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 thehawks.org u takip et.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti-Pati Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Berserkı en ıyı nasıl tanımlarsınız???? RRRRRROAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH '''' dıye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Anti-Pati, 12 January 2004 16:03 tarihinde demiş ki: Berserkı en ıyı nasıl tanımlarsınız???? RRRRRROAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH '''' dıye :) yoow ?[signature][hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Berserk in oyunu geliyor:) animeden sonra mangada anlatılan kısımları içeriyor gibi gözüküyor:)[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Berserk manga 29.cilt 247. bölümü çıktı http://www3.telus.net/Evil_Genius2/[Evil_Genius]Berserk_v29c247.rar[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Berserkin birkaç oyunu var ama hepsi ne yazıkki ps de buda psde çıkıcak sırf şu animeleri oyuna çevirdikleri için ps almayı düşünüyorum Berserk,naruto,initial d[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 tek bir animenin fanı olmak kastırmaz mı ?? yok kastırmazsa Evangelion fanı yapalım diyecemde...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Valla oyumu Berserkten kullanırım.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 25 bolumu bitirdim ve agzim acik kaldi.. mangayida indiridm okumaya basliycam.. herkese tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 animesi manyak mangası ise daha da fantastik. şu an hala çıkmaya devam ediyor ve 2 manga grubu tarafından çeviriliyor. 2 hafta da bir yeni bir episode düşüyor nete.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ya peki bu mangasi bitecek gibi mi bunun ? anime nin sonu tatmin etmedi die mangaya basladik.. simdi mangayi okuyup oda yarida kalinca iyice kil bi durum olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 O cizgi dizide birşey hatırlıyorum ama yalan yanlışta hatırlayabilirim kusuruma bakmayınız.. ''My friend...my ladders'' mıydı öyle birşey diyordu Griffith. Çok güzel anlatıyordu olaya bakış açısını ve bence izlenilesi bir seri. Saygılarımla Soul.[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 @ytse: valla şu an bitmeyecek gibi, bir de sorun şu ki mangayı çizen amcam 1989 dan beri sıkılmadan bıkmadan çiziyor, ayrıca seri çok tuttuğundan olay biraz sündürülmüş, her 2 haftada bir 20-30 sayfalık bişi düşüyo nete, o yüzden ben fıtık olmuş durumdayım şu an[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 su caska ya mangada ne olucak onu cok merak ediorm ve onun icin okuyorum. yoksa hikaye bastan savma bisiye donusuo gibi.. devamli git evillari oldur etc etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: -overdose-, 28 Aralık 2003 13:19 tarihinde demiş ki: Berserk in 25 Anime sonrada 25 Volume Manga sını okumaktan gurur duyuyorum hoho ! 26 da çıkacak yakında.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. manga nedır sevgılı arkadaslr ?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 çizgi roman diyelim[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar