pasaktaylan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Şimdi arkadaşlar telefonda gördüğüm bir bildirim smilesinin hangi veyahut neye ait olduğunu arıyorum.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Buradaki fotograf makinesi ait olan bildirim hangi programa ittir yada nedir (S4 telefon için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 baska konularda da yardima ihtiyacin var sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 instagram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 dana22 said: baska konularda da yardima ihtiyacin var sanirim.. ahhaha dogru ama hallettim resim bu. buradaki fotograf makinesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 7thBreath said: instagram Teşekkür ederim biri bişeyi begenince çıkıyor galiba bu bildirim değilmi whatsaptaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bilmem kullanmıyorum ama öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 pasaktaylan said: 7thBreath said: instagram Teşekkür ederim biri bişeyi begenince çıkıyor galiba bu bildirim değilmi whatsaptaki gibi. bildirim o birinin bişeyi beğenmesine gerek yok facebook arkadaşın instagram açmıştır onu haber veriyordur ayarlara gir bildirimleri yönet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 adam gibi baslik koysan olmaz miydi su konuya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 çözüldüğüne göre editleyip kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar