Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

singapurlularla birkez daha

Frost650

Öne çıkan mesajlar

yine yenildik ama iyi mücadele ettik bu kez vampir ben desolator dük kaybetmemizin sebebi karşıdaki NE idi aralıksız desolator a daldı aramızda en iyi bendim orc u püskürtmeyi başardım ama yetmedi ben 3. oldum neyse isteyene replayı yollayabilirim bi ara upload etmeyi planlıyorum ama bi gün gelecek biz kazanıcaz[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan
Sosyal ağlarda paylaş

zaten o NE vision'du :) süper zevkliydide adamlar dk başı bize dalıo bizde help die bağırıyoruz bide oyunun komik tarafı hiç birimiz doğru düzgün ingilizce bilmiyoruz süperdi ya hiç anlamıyoruz ne diyo onlar onlarda bizi anlamıo[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b]
madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim
Sosyal ağlarda paylaş

slm ben frost un dostuyum aynı sınıftayız çocukluğumuzdan beri aynı sınıflar neyse replayı seyrettim herifler aşırı oynamış ama bi yerde vampir in daldığı sahne elinize bi şans geçmiş ama NE nin o sırada saldırması frost u geri çekmiş saldırı başarısız olmuş herifler süper oynamış neyse bundan sonra burdayım[hline]''I smell magic in the air,or my barbacue''Spellbreaker
Sosyal ağlarda paylaş

ben frost arkadaştan yazıom bi kere ben desteğe geldim ama yolda senin saldırdığın adam ülkeye dönerken ben ona daldım adam kayıpla kaçmayı başardı ama sana ulaştı orc da gelince sen kaçtın bende vision u namı diğer Ne Manner in saldırısına karşı desolator e yardıma gittim çetin bi savaş oldu ama warden ını öldürdüm o da kaçtı ne diim ikinci saldırıda yardım istenni dedim yok dedin zaten deso düstüydü[hline]''I smell magic in the air,or my barbacue''Spellbreaker
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...