Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 yine yenildik ama iyi mücadele ettik bu kez vampir ben desolator dük kaybetmemizin sebebi karşıdaki NE idi aralıksız desolator a daldı aramızda en iyi bendim orc u püskürtmeyi başardım ama yetmedi ben 3. oldum neyse isteyene replayı yollayabilirim bi ara upload etmeyi planlıyorum ama bi gün gelecek biz kazanıcaz[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 zaten o NE vision'du :) süper zevkliydide adamlar dk başı bize dalıo bizde help die bağırıyoruz bide oyunun komik tarafı hiç birimiz doğru düzgün ingilizce bilmiyoruz süperdi ya hiç anlamıyoruz ne diyo onlar onlarda bizi anlamıo[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katja Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Versiyon kaç?[hline]-I shall be your eyes- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 1.12[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destroyer650 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 slm ben frost un dostuyum aynı sınıftayız çocukluğumuzdan beri aynı sınıflar neyse replayı seyrettim herifler aşırı oynamış ama bi yerde vampir in daldığı sahne elinize bi şans geçmiş ama NE nin o sırada saldırması frost u geri çekmiş saldırı başarısız olmuş herifler süper oynamış neyse bundan sonra burdayım[hline]''I smell magic in the air,or my barbacue''Spellbreaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 işte vampir benim ben dalıyorum ama destek nerde hoca[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destroyer650 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ben frost arkadaştan yazıom bi kere ben desteğe geldim ama yolda senin saldırdığın adam ülkeye dönerken ben ona daldım adam kayıpla kaçmayı başardı ama sana ulaştı orc da gelince sen kaçtın bende vision u namı diğer Ne Manner in saldırısına karşı desolator e yardıma gittim çetin bi savaş oldu ama warden ını öldürdüm o da kaçtı ne diim ikinci saldırıda yardım istenni dedim yok dedin zaten deso düstüydü[hline]''I smell magic in the air,or my barbacue''Spellbreaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ben istiyorum...lütfen [email protected] a yollarmisin replyı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 yolladım ama zor oluo replay upload edebileceim bi site verirmisiniz[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 www.kolaymail.com olmadı bana ver ben atarım :D büyük olmasın ama[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Adamlar çok iyi vur-kaç yapıyorlar...2 kişi birine giriyor 3. bos üslere daliyor..iyi organize oluyorlar..birde hiç konuşmuyorlar.sanirim ayni yerdeler böylece daha iyi iletişim kurabiliyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 aynı yerde dieller.. onlard ainternetten oyun oynuyorlar.. ev telefonuyla ardıklarınıda sanmıyorum belki icq yada mirc den konusuyorlardır[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Iyi dayanmissiniz yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 return of the WAR3 FT[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 gelin bnete epeydir oynamıyorum ama sizle bas ederim :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 biz çok oynuyoruz da .dün azeroth a yatay geçiş yaptım daha :D[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar