Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Pirates of the Caribbean /Underworld /Lotr /Scent of a Woman ama en favorimi sorarsaniz da tek gececegim sadece bi film war Forrest Gump[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 son yillar degilde son 2 hafta icinde izledigim en iyi iki film hero ve i heart huckabees [tesadufler]. ikisi de son derece basarili, sinemada arka arkaya iki guzel film izlemeyeli bayagi olmustu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 paramparça aşklar ve köpekler,snatch,fight club(fazla popüler bi film olduğu için millet burun kıvırsa da seneryo ve oyunculuk olarak çok güzel bi film),edward scissor hands(90 sonrası),schindler in listesi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 En guzel dizi Kardeşler Takımı(Band of Brothers)serisidir dizinin butun serisini evimde barındırmaktayım 12 cd:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Budala dedektif...:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Say say bitmez ki :) 2000 yılından sonrasını dikkate alırsam ilk aklıma gelenler şunlar: Audition Kill Bill 1-2 Memento Mulholland Drive Oldboy Requiem for a Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bir de psikolojik gerilim olarak bence Phone Booth süperdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 taxi ve serisi....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 benim son zamanlarda beğendiğim film köy var görsel olarak çok tatmin etti beni her ne kadar senaryoda hafif fasonluklar barındırsa da , inanılmaz ailede çok eğlendim güzel bir filmdi altyazıdaki eleştirileri okuyup girmiş olduğumdan filme biraz kötü bakıyordum haksız buldum eleştiriler, oldboy ve tarafsız bölge(biraz eski galiba ben yeni izledim) yılın bombalarıydı benim için biri asyadan birisi avrupadan gayet başarılı yapımlardı. trier'in 5 engeli son seyrettiğim filmlerden çok ilginç bir deneme olmuş başarılı buldum. türk yönetmen fatih akın'ın duvara karşısı varolan potansiyelimiz yansıtıyor bence onu söylemeden geçemicem son yılların başarısız filmlerini de hep spielbergin elinden çıktı onuda söylemeden geçemicem! son olarakta hero diyorum çin sineması yükselişte ama şu konuşmaları yokmu çingçong.. :)[signature][hline]I R O N S U L F I D E 9 18 15 14 19 21 12 6 9 4 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eternal sunshine of the spotless mind the good, the bad and the ugly usual suspects[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bence bu biraz eski ama Shawshank Redemption mukemmel bir filmdir izlemiyenler warsa izlesinn:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xarius Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Sweet november,Saw,Hero ve kill bill vol 1,2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 "Butterfy Effect"[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hababam askerde de girebilir ....:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 lam tek başına bi mesaj için konu açsan olmaz, uplasan olmaz.. yaptık bi kere.. "step into liquid" isimli şahane belgeseli seferim taparım ölürüm!! canım sıkılınca açar izlerim, uykusuzsam ama uyumama gerekiyorsa iş arasında açar izlerim.. paso izlerim! 1-2dk yeter bana. bir anda enerji dolarım, adrenalin tavan yapar, moral boost alırım hem.. top atsan yıkılmam, mermi sıksan bana mısın demem! efenim şimdi bu bir surf belgeseli laird hamliton, dave kalama, gerry lopez, keala kennelly, taj burrows gibi bi sürrüüü büyük isim var camiadan. No stuntmen. No stereotypes. No other feeling comes close. tagline ile başlıyor zati aslında her bir şeyi de özetliyor.. "lam bak bunu kendi gözlerinle görmelisin" diye basbas bağıran çekimler, "suya gir de ayağını ıslat hele.. bi de tahtanın üstüne çık.. işte o zaman değme keyfine" temalı sahneler ve daha neler neler.. ölünce cennette surf yapıcakmışız laird hemilton, dave kalama, Robert Weaver'la beraber diyorum.. inanıyorum yani buna.. yoksa cennet olmaz o yahu! eksik kalır.. bir de kutup ayıları dost canlısı olmalı cennette.. böle sarılabilmeliyiz, oyun oyanayabilmeliyiz falan.. buradan üst makamlara sesleniyorum.. ee töbe töeb.. lam şirk koşacam şimdi, cennete de almayacaklar.. nihayetinde en iyi 10film listeme kafadan girer! keza bu film beni hep mutlu etmektedir! direk Teahupo ya falan gitme isteği doğurmaktadır ağlamıyorum yavrucum, sevinç göz yaşları onlar! ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 snatch lock stock and 2 smoking barrels crash sin city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Son 10 yıl olarak diye düşünürsek :) Aklıma ilk gelenler Se7en Fight Club The Game Jarhead Lord of War Crash Sin City Lucky Number Slevin Minority Report Brokeback Mountain Shaun of Dead Hot Fuzz Star Wars Episode 2 (yeni üçlemenin en iyisi bence :) ) Kingdom of Heaven Ice Age 1-2 Finding Nemo Blow Pirates of Carribean 1 Lord Of The Rings Serisi Shawnsank Redemption History of Violence vs. aklıma şimdilik bunlar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 lord of the rings 1-2-3 Pirates of Carribean 1-2 Ice age 1-2 Se7en Transformers Fast and forious 1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 se7en yeni mi yaw (ha pardon :P) [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 17:16 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bu arada nasıl aklıma gelmemiş fight club ta olsun o listede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar