BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Arkidesler benim kuzen super lise hazılık felan okudu bu sene lise 1 bu 4 yıl olayı onu vuruyomu vuruyo diye biliyodum
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bu seneki Lise 1 leri vurmuyor diye biliyorum... Ayrıca kaynak belirtmemişsin konudan habersiz olanlar olabilir... Bir de o tasarı kalkmamış mıydı?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
555 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hayır etkilemez başlamış olanları. hangi sistemle başlarsa o sistemle devam eder[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bu sene ki lise 1'leri değilde, bu sene mezun olanlar dışında herkesi vuruyor hehe.[signature][hline]?
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bir aralar olacak denmişti ama kesin bir şey yayınlanmadı sanırım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yok ya vurmuyo herhalde[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Öne çıkan mesajlar