Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Localdeki database'i ve içerisindeki tüm verileri başka bir yere taşımak gerekiyor. Taşınacak bilgisayarın sahibi "tıklayayım olsun" dedi. Boyun kıldan ince. Database'e sağ tık, generate script (tablolar ve viewlar için) yaptım da data için nasıl yapacağız? Backup mı alsak ne yapsak? Nedir yolu yordamı bu işin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 mssql? mysql? oracle? bunu bilirsek daha iyi olur ama. ben olsam backup alip yeni database olusturup import etmek. tabi mssql de kullanici vs sifreler icin ayar falan gerekiyor olabilir az bilgi ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ah pardon :) sqlserver 2008 r2 kullanıyoruz. Tablelar ve viewlar sorunsuz taşınmalı, önemli olan nokta o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bak dosyası yededigin al aynen yükle diger sunucuya privlgleri fln herşeyi olur ama sürümün tam olmasına dikkat et 2008 x.x.x.x. neyse oda o olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Kurulacak yerde sql server 2005 kurulu, bende sql server 2008 var. Bu da şimdi ortaya çıkan bir sıkıntımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 sqlserver sorunsunsuz genelde import/export konusunda. yeni gördüm mesaji- 2005->2008 ok 2008->2005 yalan bir is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 SQL server içindeki generate scripti kullanarak bir script yaratacağım söylendi. Oralarda Data ile ilgili birşey bulamadım, ben mi gözden kaçırıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 sen ilk önce test yapmak icin ortam olustur. orda dene oluyormu olmuyormu ondan sonra devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 SQl server'ın kendi içersindeki generate script'i kullanarak localde başarılı bir test gerçekleştirdim. Next next next derken Advanced sekmesinde "type of data to script" seçeneği sayesinde aynı script ile hem db ve viewları oluşturup hem de dbye veri girişi yapmayı başardım. Localde tabi bütün bunlar unutmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 diger makinedeki ortam nasil onu bilmiyorum ama. ordada test etme imkanin olmali. ayni ortami yarat derim. yoksa baldir küldür yapmak iyi degil.hele ki diger makine aktiv olarak kullaniyorsa ve isler kötüye giderse herseyin suclusu sen olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Diğer makinaya alacak olan biri var, ona vereceğim o yapacak. Ona dedim her yerde 2008->2005 sorunlu olur deniyor diye de , script olarak olunca sorun olmaz dedi. Göreceğiz bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 2008deyken 2005 yap sonra backup al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Aket-Atum said: Diğer makinaya alacak olan biri var, ona vereceğim o yapacak. Ona dedim her yerde 2008->2005 sorunlu olur deniyor diye de , script olarak olunca sorun olmaz dedi. Göreceğiz bakalım :) Script dedigi SQL olarak dump etmektir muhtemelen. Onda da stored procedure ya da cok abidik bi fonksiyon adi falan yoksa sikinti olmasi zor gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ETL kullan en temizi. Tıklayayım olsun kısmını da cover eder. Eğer bahsettiğimiz db tb boyutunda değilse acemi olarak bile aktarırsın verileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 abi bu soruyu sorduktan sonra birçok kez tekrar yapmak zorunda kaldık. her seferinde generate scriptli yöntemden gittik. ETL ben de önermiştim ilk etapta ama gerek yok demişti isteyen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar