Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Arkadaşlar rica etsem birisi, WoW EU Forumlarında, Technical Support bölümüne, "Hala çevrilmeyen US Keyler" hakkında bir mesaj atabilir mi? Son 2 3 gündür ne cevap alıyoruz, ne de başka birşey, belki dikkatlerini çekebiliriz. Bize gelen maillere istedikleri şekilde cevap verdiğimizi de anlatın lütfen. Çok sağolun.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 evet ya rica ediyorum bende...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Çok merak ediyorum benim bu hafta sonu elime US Key geçmesi kuvvetle muhtemel. Acaba benimki ne kadar zaman alacak arkadaşlar gözümü korkutuyorsunuz ama umarım hemen açılır sizinkiler.[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ya herkezinki açıldı nerdeyse bi 10-15 kişi kaldı çölde... kutup ayıları her an saldırabilir.[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Şaka gibi ya, cidden giren girdi, biz bakıyoruz..[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bundan sonra iyimser olmaya gerek yok abisi fbye geçen pazartesi giremedik bundan sonra giremeyiz retaile girebilcek miyiz onu düşünüyorum ben.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Valla FB'ye giremezsek, Retail'den önce bulduğunuz her @blizzard.com adresine mail atarız.. Ve cidden atarım da!![signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Su ana kadar attık da noldu ki; ya cvp alamadık ya da soon possibility we are very sorryden baska ne duyduk ki[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Sinirimizi biraz belirtiriz bizde :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 eheh tamam abi önce hedefimiz paris olmadı us çünki biraz sinirliyiz.:)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: dwight, 20 Ocak 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Bundan sonra iyimser olmaya gerek yok abisi fbye geçen pazartesi giremedik bundan sonra giremeyiz retaile girebilcek miyiz onu düşünüyorum ben. bende aynı düşüncedeyim bıraktım fbyi server açılınca ona girebilecem mi diye endişe ediyorum?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Gelin abi yahoo da tavla fln oynayalım biz.Bizi aşıyor wow mmorpg ler fln .[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 aynen oynucağım kadar beta oynadım ben retail için endişeleniyorum...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Retail'e girememe gibi bir durum olamaz, sonuçta FinalBeta bedava, Retail paralı..[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bizdeki convert edilmemiş us keyleri ile girmeye hak kazandığımız yer us serverları istediğin kadar para ödemiş ol.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Yani anlatmak istediğim şu: Blizzard daha fazla para kazanmak için elbet bizi Retail'e sokar. Çünkü sonuçta US serverlarında oynamayacağız.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yazılması gerekenı ing. olarak buraya yazın ben foruma atarım mesajı[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Forum için gerekli postu aşağıda yazdım, şimdiden çok saol :) "Dear Blizzard representative, We (the ones whose US Auth. Keys haven't been converted yet) have been waiting for almost a week now. We have replied to the mails you have sent us (as you said) and still no answer. Let us remind you again: 1. We haven't created an account yet in the US servers (and the key still works in US signup pages) 2. We bought the game from a popular retailer so pirated copy is not a case. We know that it is time consuming, but we would really like to participate in the EU Final Beta (and play on afterwards too, of course) We also know that forums might not be the best place for this situation, but it is almost impossible to contact a Blizzard representative elsewhere. Please do what must be done, we have waited long enough. Thanks in advance. PS: I'm writing this in behalf of my many friends who have been waiting for their US Keys to be converted."[signature][hline]Fear Me.. [Bu mesaj Gangren tarafından 21 Ocak 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?ForumName=wow-tech-support-en&ThreadID=7387[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 raist hiç bir acıklama olmadan locked topicin.Abi biz cüzzamlıyız cok yaklasmayın bize.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 aciklama yok ama onun ustudneki cevapta 2 tane link var, orada yaziyor http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=6806post6806 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=7218&p=1#post7218[signature][hline]http://www.yourgameshop.com [Bu mesaj Delidumrul tarafından 21 Ocak 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Teşekkürler post için. Birçok kişi var bizim durumumuzda olan görüldüğü gibi ama yapılan birşey yok. Belki pazartesi olabilir diye düşünüyorum.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bu arada yeni gördüm, 17'sinde gönderdiğim bir mail için bugün cevap göndermişler (We are very sorry.. ile başlayan mail) Dün de, 14'ünde gönderdiğim bir mail için cevap gelmişti. Birkaç gün daha bekleyelim, zaten başka bir seçeneğimiz yok ne yazıkki :/[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar