Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW EU Forumlarında Post Lazım..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar rica etsem birisi, WoW EU Forumlarında, Technical Support bölümüne, "Hala çevrilmeyen US Keyler" hakkında bir mesaj atabilir mi?
Son 2 3 gündür ne cevap alıyoruz, ne de başka birşey, belki dikkatlerini çekebiliriz.
Bize gelen maillere istedikleri şekilde cevap verdiğimizi de anlatın lütfen.

Çok sağolun.[signature][hline]Fear Me..
Sosyal ağlarda paylaş

Çok merak ediyorum benim bu hafta sonu elime US Key geçmesi kuvvetle muhtemel. Acaba benimki ne kadar zaman alacak arkadaşlar gözümü korkutuyorsunuz ama umarım hemen açılır sizinkiler.[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Aşağıda yağız yer delinmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dwight, 20 Ocak 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Bundan sonra iyimser olmaya gerek yok abisi fbye geçen pazartesi giremedik bundan sonra giremeyiz retaile girebilcek miyiz onu düşünüyorum ben.
bende aynı düşüncedeyim bıraktım fbyi server açılınca ona girebilecem mi diye endişe ediyorum?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

Forum için gerekli postu aşağıda yazdım, şimdiden çok saol :)

"Dear Blizzard representative,

We (the ones whose US Auth. Keys haven't been converted yet) have been waiting for almost a week now.
We have replied to the mails you have sent us (as you said) and still no answer.
Let us remind you again:

1. We haven't created an account yet in the US servers (and the key still works in US signup pages)
2. We bought the game from a popular retailer so pirated copy is not a case.

We know that it is time consuming, but we would really like to participate in the EU Final Beta (and play on afterwards too, of course) We also know that forums might not be the best place for this situation, but it is almost impossible to contact a Blizzard representative elsewhere.

Please do what must be done, we have waited long enough.

Thanks in advance.

PS: I'm writing this in behalf of my many friends who have been waiting for their US Keys to be converted."[signature][hline]Fear Me..

[Bu mesaj Gangren tarafından 21 Ocak 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aciklama yok ama onun ustudneki cevapta 2 tane link var,
orada yaziyor
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=6806&#post6806
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=7218&p=1#post7218[signature][hline]http://www.yourgameshop.com

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 21 Ocak 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada yeni gördüm, 17'sinde gönderdiğim bir mail için bugün cevap göndermişler (We are very sorry.. ile başlayan mail)
Dün de, 14'ünde gönderdiğim bir mail için cevap gelmişti. Birkaç gün daha bekleyelim, zaten başka bir seçeneğimiz yok ne yazıkki :/[signature][hline]Fear Me..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...