Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kurbanımızıda kestik. ohh

tunch

Öne çıkan mesajlar

efendim kurbanımızıda kestik kazasız belasız geldik evimize...

varmı çevrenizde yaşanan komik kurban bayramı olayları? bizde olmadıda ondan...[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

aldıımız koçu bi odaya kapadık (apartmanın altında depo gibi bi yer). git getir dediler bana. tam kapıyı açıcam eleman uçtu kapıya bi tos vurdu cam filan kırıldı hayvan dellendi bende kaçtım hemen ortamdan başkası getirdi sora. bu hayvanlar sonlarının geldiini anlıolar kesin. kaçmak için ellerinden geleni yapıolar. (dua ediyom kapıyı açmadan vurdu eleman yoksa cigerleri dökerdi walla yere..)
Sosyal ağlarda paylaş

walla bizim akraba geldiği için o teş başına bir koç kesmek istedi, kasaplara onu hallettirdik

ardından ise sülalece alınan büyük baş hayvana geldi sıra
sabah 6 dan beri dışarıdayım biraz önce geldim eve
büyükbaş hayvanı da kasap kesit ama etlerini doğrama işi fala bize düştü

ben de "bonecrusher" modunda harala gürele parçaladım kemikleri(başka da iş vermediler zaten) arada bir kaç tane sıyrıkla kurtardık günü

yoruldum ya, uyusam simdi[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

abi anlıyolar tabii anlamaz olurlar mı.. bizde kaza bela çıkmadı walla bi 90-100 tane kestik sabahtan beri. bir kaç el kesilmesi olayı dışında insan kanı akmadı allahtan.

bu arada bilmiyodum yeni bişey öğrendim. keçiler hep sürüden daha yüksekte olmak istiyorlar. özel masa getirdik koçların olduğu yerin ortasına keçileri koyduk. yoksa rahat durmuyolar dip not olarak bildiriyim dedim :)[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 20 Ocak 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
tam pk kesecektim osman çıkageldi :(

kılıcını fln çaldı herhalde bayram bayram.

Kurban işine ben girişmedim bu sene ama bizimkiler hele yeni geldiler kesmişler.
Annem öve öve anlatıyordu en son ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Sosyal ağlarda paylaş

babam önce tanıdıkların kurbanını kesti sonra geldi anneannemin keçisini kesti sonra hızını alamadı ortağı olduğumuz danayı kesti.Anlayacağınız dolap full her yer et ve ben kusacam.Zaten sabah keçinin kesimini izledim içim bir garip oldu okulda varlık felsefesini o kadar işledikten sonra[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...