Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Merhaba arkadaşlar; Yakın zamanda hevesle C++'a sardım temel kütüphaneleri ve standartları kavramış durumdayım. Kendimi geliştirmek istiyorum. Hangi kütüphaneler daha çok faydalı olur ve arayüz geliştirmek için ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 pek kullanmadım da arayüz için QT kullanıyorlardı okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 boost'tan çok yararlandıydım ben. arayüz içinse qt en popüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 senko said: boost'tan çok yararlandıydım ben. arayüz içinse qt en popüleri başka neler yapmalıyım ne gibi bir yol izlemeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Amacin ne yapmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Evet bir amac, ornek proje veyahut spesifik bir teknoloji seklinde onunde hedef olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Gladmir said: Evet bir amac, ornek proje veyahut spesifik bir teknoloji seklinde onunde hedef olmali. fizban said: Amacin ne yapmak? amacım mesel işletim sisteminde dosya düzenlemek klasör listelemekten tutun gui ile çalışıp bazı mesleki programlar geliştirebilmek vs. yani geniş tutuyorum yelpazeyi amaç kendimi olabildiğince geliştirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 tamam iste kafandan bi proje belirle, dur sunu yapiyim de basla onu yaparken zilyon tane sey kurcalaman, ogrenmen gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 msn yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Bloodless said: Merhaba arkadaşlar; Yakın zamanda hevesle C++'a sardım temel kütüphaneleri ve standartları kavramış durumdayım. Kendimi geliştirmek istiyorum. Hangi kütüphaneler daha çok faydalı olur ve arayüz geliştirmek için ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz? qt/qml yuru, qtcreator da cok guzel tutoriallar falan da vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Benim de tekrar girisesim var C++ da biktim abi ogrenmekten. Matrix gibi yukleyebilsek su manual'lari falan negzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 abi apache denen lanet sey 3 ayda bir teknoloji cikariyor tam spring ogrendim diyorsun baska bisi cikio ortaya hop onu ogrenirken ohoo biz yeni DAO framework gelistirdik panpa diye geliyorlar... c/c++ icin ortak proje yapmak isteyen olursa, seve seve mudail olurum bu arada. ben de iyi bilmiyorum ama kendimi gelistirmek icin firsat olur, ozellikle tcp programmingte eksiklerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mesela spesifik dosya uzantılarını okutmak için ne yapmak lazım sgy segy uzantılı mesela sismik izleri barındıran dosyaları açmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Bloodless said: Mesela spesifik dosya uzantılarını okutmak için ne yapmak lazım sgy segy uzantılı mesela sismik izleri barındıran dosyaları açmak istiyorum seplib, su, iwave, madagascar segy rev 1 mi yoksa 2 mi? http://pubs.usgs.gov/of/2001/of01-326/HTML/FILEFORM.HTM#Anchor--Examp-44791 https://github.com/xtfllbl/Convert https://github.com/mkuric/SeismicDemo/tree/master/segd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar