Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 bitki boyu ve sayısını ölçmek için green laser denen bir naneye ihtiyacım var. bana verilen spesifik özellikler topik başlığındadır. Hiç anlamadığımdan bu işlerden burada soruyorum. nerden alabilirim türkiye için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Selam, ebay'den al gitsin. Belki gg.com veya sahibinden'de vardır. Ben 2-3 tane alıp hidrolik makasa takmıştım kesim çizgisini görmek için. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 proje için lazım şu anda hali hazır 300 istasyon var ve 1200 tane olacak. emin değilim ama hareket kabiliyetine göre her istasyona min. 2 tane gerekiyor. totale vurunca epey bir para edecektir. Gerçi deneme amaçlı 3-5 tane alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Selam, Peki kaç watt'Lık olacak bunlar? Line için istenen değerler nedir; kafa açısı, çizgi kalınlığı... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Lazer olayında gümrük sorun çıkartıyor eğer kurumsal bir iş içinse izin alman gerekebilir. Bazı dingiller uçaklara tuttuğu için, bazılara silahlara taktığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Selam, Alacağı lazer zaten modül kıvamında olacağı için sıkıntı olmayacaktır. Ben ebay üstünden Amerikalı bir modül üreticizinden almıştım. Daha önceki Çin kökenli ürünler kendilerini soğutamayarak mefta oldular. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 bu mu 43.99 hb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ürün bulunamadı diyor hepsiburada için. esasen şu laser ama farklı özelliklileri de deneyecdeğiz. en iyi sonucu veren seçilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Selam, Abi bu sanki line değil de beam! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 çok anlamıyorum ama evet beam sanırım. yeşillik oranından bitki sayısını hesaplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 turkiyeden bulunmaz gibi abi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 bakalım üretici ile mailleşmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar