Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ya arkadaşlar nedir bu kıl oldum ya türk spikeri koymuşlar nba tv ye neyse bu sorun değil sanki basketbol dan çok anlıomuş gibi laf atıolar. "En iyi takım olan şikago mahalle takımı gibi olmuş çok salak kaynıo vs vs" şey diolar saçmalıolar resmen ya nedir bu bi kıl oldum bı kıl oldum anlatılmaz bişi ya.Sizcede öyle değilmi?[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus
david_beckham Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 onlar anlamıyo ama belliki sen çok anlıyosun ŞİKAGO evet gerçekten onlardan çok anlıyomuşsun kendine güveniyosansa gidersin ilgili yere onların yerine sen sunarsın bundan sonra nba tv deki maçları lol..beğenmiyoş onlarda sana bayılmıyodur[signature][hline]Üç tane maymun kuyumcuya girer.Aralarından biri kuyumcuya: -Biz muz alacaktık.Kuyumcu: -Biz elma satmıyoruz.Maymunlardan birisi: -Biz de zaten bisikletle gelmiştik demiş...
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abi dediğini anlmak için özenle ve dikkatle okumak zorunda kaldım. yani post'unda 11 tane cümle var. ama iki nokta, bir soru işareti, iki tanede tırnak var. bire bir kitap yazar gibi yazın demiyoruz postlarınızı.ama en azından cümle sonuna nokta koyuverin be abi.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bu arada beckham içinde aynısı geçerli.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 arada bir espri yapiyorlar, benim bittigim an o an oluyor. baska bi yanlislarini goremedim, isteyen istedigi yorumu yapar.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 nba tv den bu yuzden mi sogudunbise demiyom[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sesini kıs tvnin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
uncla Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ne diye soğuyosun anlamadım bi kere murat murathanoğlu ve diğerleri bu konuda 1 numara istediğinide söylerler anlıyorlar çünkü ve de NBA Tv'yide herhalde ingilizce izleyecek halimiz yok türkiye'de iyiki türk spikerler var kaan kural&murat murathanoğlu&murat kosova süper üçlü[signature][hline]R+
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 nba tv digiturkteyken turk spiker olarak 2 amcam vardi, basketboldan soguturlardi insani, direk dil degistirirdim. eger kabloda kaan kural-murat murathanoglu yada murat kosova'nin 3nunde olmadigi gunlerde bu 2 amcam aynen ise devam ediosa topic'i acana hak veririm acikcasi[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way"
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yok öyle bişey ya sağlam spikerlerimiz duruyo gayet de iyiler. hiç aklımdan bile geçirmiyorum acaba yabancı spikerler ne konuşuyodur diye. hele kaan kuralla murat murathanoğlu maçı anlatıyosa muhteşem diyebilirim.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
cemad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 valla nba tvyi izlemeye yeni başladım onu bırakın basket izlemeye yeni başladım ve doğru düzgün bilmiyorum basketi. ama gel gör ki acayip memnunum spikerlerden oyunu anlamama oldukça yardımcı oluyorlar. futboldaki aptal spikerlere 10 basarlar.
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Chicago olduğunu bizde biliyoruz be.David beckham ın basket smaç bastıgı nerde görülmüş.İzleyin anlarsınız sizde.Şikago yu da istediğimden yazdım yoksa Chicago yu da bilmeyecek kadar app değilim.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: HellHound, 18 Ocak 2005 22:51 tarihinde demiş ki: nba tv digiturkteyken turk spiker olarak 2 amcam vardi, basketboldan soguturlardi insani, direk dil degistirirdim. eger kabloda kaan kural-murat murathanoglu yada murat kosova'nin 3nunde olmadigi gunlerde bu 2 amcam aynen ise devam ediosa topic'i acana hak veririm acikcasi aynen katılıyorum[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
jankis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sanmıyorum dogi o söylediğiniz spikerler olduğunu murat-kaan-murat üçlüsü dışında mete aktaş var bi de adını bilmediğim biri daha var gayet iyiler ntv çıkışlı sanırım onlar da nba tv'den memnunuz yani bişey bulduk bişeylisini istemeyelim şimdi[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 [bu geceTSİ kaçta kimin maçı var?][signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: HellHound, 18 Ocak 2005 22:51 tarihinde demiş ki: nba tv digiturkteyken turk spiker olarak 2 amcam vardi, basketboldan soguturlardi insani, direk dil degistirirdim. eger kabloda kaan kural-murat murathanoglu yada murat kosova'nin 3nunde olmadigi gunlerde bu 2 amcam aynen ise devam ediosa topic'i acana hak veririm acikcasi ne yaparsın baksana adamlara direk laf sokmaya çalışıo.Sanki çok biliyo ya süfer ya gral ya.Bu arada eyw.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus
uncla Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bugün saat 03:30'da L.A.Clippers&S.A.Spurs maçı var[signature][hline]R+
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya yarın bayram olmasa izlerdim bugun bayram die gidiyoruz pff 3 gün yokum :([signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Infarctus, 19 Ocak 2005 10:15 tarihinde demiş ki: said: HellHound, 18 Ocak 2005 22:51 tarihinde demiş ki: nba tv digiturkteyken turk spiker olarak 2 amcam vardi, basketboldan soguturlardi insani, direk dil degistirirdim. eger kabloda kaan kural-murat murathanoglu yada murat kosova'nin 3nunde olmadigi gunlerde bu 2 amcam aynen ise devam ediosa topic'i acana hak veririm acikcasi ne yaparsın baksana adamlara direk laf sokmaya çalışıo.Sanki çok biliyo ya süfer ya gral ya.Bu arada eyw. o adamlar olmadığını bildiğimizden karşı çıkıyoruz[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ehehe sen gel türk spikerlik yaparken izle ozaman bakem böyle yorum yapabilcenmi =][signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bence gayette iyiler ama benimde kıl oldugum yönleri var tabi kanalın sürekli tekrar veriyorlar eski macları fln vereceklerine habire yeni macları versinler bide reklamlar hep aynı
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sen başka bir kanaldan bahsediyorsun sanırım çünkü bu adamlar sen daha ag ug ederken basket macı anlatan adamlar.(Murat murathanoğlu) ama İsmet badem eksik onuda almaları lazım[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected]
g00dness Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Gayet güzel bence.Zaten keyiften yapmıyorlar türklere hizmet yapıyorlar...
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ne bileyim bana biraz daha iyi olmaları geldi laflarına dikkat etmeleri gerekir bence.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bazende inanılmaz gaflar yapıyorlar bu inanılmazıda murat kosovaya ait (adam zaten sırf gaf) ; geçenlerde bir email aldım middle east technic university li gençlerden yani amerika dan bile izleyenlerimiz (?) var. sanırım murat murathanoğlu vardı yanında hemen düzeltti orta dogu teknik uni. o diye.kosova dan bi 5-10 dakika ses çıkmadı :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night [Bu mesaj Liebe tarafından 21 Ocak 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar