Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA TV dende soğumaya başladım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar nedir bu kıl oldum ya türk spikeri koymuşlar nba tv ye neyse bu sorun değil sanki basketbol dan çok anlıomuş gibi laf atıolar.

"En iyi takım olan şikago mahalle takımı gibi olmuş çok salak kaynıo vs vs"

şey diolar saçmalıolar resmen ya nedir bu bi kıl oldum bı kıl oldum anlatılmaz bişi ya.Sizcede öyle değilmi?[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus

Mesaj tarihi:
onlar anlamıyo ama belliki sen çok anlıyosun
ŞİKAGO evet gerçekten onlardan çok anlıyomuşsun
kendine güveniyosansa gidersin ilgili yere onların yerine sen sunarsın bundan sonra nba tv deki maçları
lol..beğenmiyoş onlarda sana bayılmıyodur[signature][hline]Üç tane maymun kuyumcuya girer.Aralarından biri kuyumcuya:
-Biz muz alacaktık.Kuyumcu:
-Biz elma satmıyoruz.Maymunlardan birisi:
-Biz de zaten bisikletle gelmiştik demiş...
Mesaj tarihi:
abi dediğini anlmak için özenle ve dikkatle okumak zorunda kaldım.

yani post'unda 11 tane cümle var. ama iki nokta, bir soru işareti, iki tanede tırnak var.

bire bir kitap yazar gibi yazın demiyoruz postlarınızı.ama en azından cümle sonuna nokta koyuverin be abi.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Mesaj tarihi:
arada bir espri yapiyorlar, benim bittigim an o an oluyor.
baska bi yanlislarini goremedim, isteyen istedigi yorumu yapar.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
ne diye soğuyosun anlamadım bi kere murat murathanoğlu ve diğerleri bu konuda 1 numara istediğinide söylerler anlıyorlar çünkü ve de NBA Tv'yide herhalde ingilizce izleyecek halimiz yok türkiye'de iyiki türk spikerler var kaan kural&murat murathanoğlu&murat kosova süper üçlü[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
nba tv digiturkteyken turk spiker olarak 2 amcam vardi, basketboldan soguturlardi insani, direk dil degistirirdim. eger kabloda kaan kural-murat murathanoglu yada murat kosova'nin 3nunde olmadigi gunlerde bu 2 amcam aynen ise devam ediosa topic'i acana hak veririm acikcasi[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way"
Mesaj tarihi:
yok öyle bişey ya sağlam spikerlerimiz duruyo gayet de iyiler. hiç aklımdan bile geçirmiyorum acaba yabancı spikerler ne konuşuyodur diye.

hele kaan kuralla murat murathanoğlu maçı anlatıyosa muhteşem diyebilirim.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
valla nba tvyi izlemeye yeni başladım onu bırakın basket izlemeye yeni başladım ve doğru düzgün bilmiyorum basketi. ama gel gör ki acayip memnunum spikerlerden oyunu anlamama oldukça yardımcı oluyorlar. futboldaki aptal spikerlere 10 basarlar.
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 18 Ocak 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
nba tv digiturkteyken turk spiker olarak 2 amcam vardi, basketboldan soguturlardi insani, direk dil degistirirdim. eger kabloda kaan kural-murat murathanoglu yada murat kosova'nin 3nunde olmadigi gunlerde bu 2 amcam aynen ise devam ediosa topic'i acana hak veririm acikcasi

aynen katılıyorum[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
sanmıyorum dogi o söylediğiniz spikerler olduğunu

murat-kaan-murat üçlüsü dışında mete aktaş var bi de adını bilmediğim biri daha var gayet iyiler ntv çıkışlı sanırım onlar da

nba tv'den memnunuz yani bişey bulduk bişeylisini istemeyelim şimdi[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
said:
nba tv digiturkteyken turk spiker olarak 2 amcam vardi, basketboldan soguturlardi insani, direk dil degistirirdim. eger kabloda kaan kural-murat murathanoglu yada murat kosova'nin 3nunde olmadigi gunlerde bu 2 amcam aynen ise devam ediosa topic'i acana hak veririm acikcasi

ne yaparsın baksana adamlara direk laf sokmaya çalışıo.Sanki çok biliyo ya süfer ya gral ya.Bu arada eyw.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus

Mesaj tarihi:
said:
Infarctus, 19 Ocak 2005 10:15 tarihinde demiş ki:
said:

ne yaparsın baksana adamlara direk laf sokmaya çalışıo.Sanki çok biliyo ya süfer ya gral ya.Bu arada eyw.

o adamlar olmadığını bildiğimizden karşı çıkıyoruz[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
bazende inanılmaz gaflar yapıyorlar bu inanılmazıda murat kosovaya ait (adam zaten sırf gaf) ;
geçenlerde bir email aldım middle east technic university li gençlerden yani amerika dan bile izleyenlerimiz (?) var.
sanırım murat murathanoğlu vardı yanında hemen düzeltti orta dogu teknik uni. o diye.kosova dan bi 5-10 dakika ses çıkmadı :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night

[Bu mesaj Liebe tarafından 21 Ocak 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...