Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yaptım şu aşşadakine benziyo hatta aynısı be tesadüfe bak 1 - ) nete girdiğinizde olmazsa olmaz girdiğiniz siteler 2 - ) nette takılma amacınız 3 - ) nette ne kadar zaman harcarsınız (günlük ortalama) 4 - ) sürekli kullandığınız komünikasyon programları ( icq , messenger , irc vs.. ) 5 - ) en eylendirici bulduğunuz sanal ortam (forum sozluk vb ... )[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 1)paticik.com , sozluk.sourtimes , sezyum.com 2)gülmek ,karambolden birazda bilgi edinmek , eski arkadaşlarla sohbet edebilme şansına muzdarip olabilme ihtimali yaratmak 3) 3 - 4 saat 4)icq yeter 5)paticik(eski hali) , sourtimes[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler [Bu mesaj baaluo tarafından 06 June 2003 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bu aralar 1- Paticik 2-Geyik :) 3-13-15 saat feln değişiyo 4- icq 5-Paticik :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Sırayı hatırlamıorum karışık olcak.. 1-paticik,Kayip Dunya- İhmal.com/forum 2-Günde 7 saat falan(56k :(.. ) 3-Forum 4-Icq , Irc 5-TELEFON FATURASINDAN KORKUYORUUM[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: baaluo, 06 June 2003 23:04 tarihinde demiş ki: yaptım şu aşşadakine benziyo hatta aynısı be tesadüfe bak 1 - ) nete girdiğinizde olmazsa olmaz girdiğiniz siteler 2 - ) nette takılma amacınız 3 - ) nette ne kadar zaman harcarsınız (günlük ortalama) 4 - ) sürekli kullandığınız komünikasyon programları ( icq , messenger , irc vs.. ) 5 - ) en eylendirici bulduğunuz sanal ortam (forum sozluk vb ... )[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler 1-) sinemafanatik.com ve forumu eğer tatil günüyse paticik. yoksa diğer şekilde başa çıkılmıyo kendimi kaybediom dersler kaynıyo eauhe 2-) bilgilenmek lol 3-) haftaiçi 2-3 saat haftasonu 5-6 4-) icq 5-) forum işte paticik ve sinemafanatik[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 1)Paticik - Yahoo! Mail - Ethernass - Arada Tr Gamer ve Level - Eskiden SNN 2)Eğlenmek - Zaman geçirmek - muhabbet vb... 3)10 4)irc ve icq[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 1-) paticik 2-) eglence ve bilgi toplama 3-) 6 8 saat arası 4-) icq,messenger,mırc 5-) paticik[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 1 - ) paticik / yahoo games POOL 2 - ) yanlız biriyim ben kimsesizim,hiç değilse nette arkadaşım olsun :( 3 - ) e yanlızım her saniyem netter öğlen 4 sabah 6 arası 4 - ) icq , msn , yahoo msn , aol , bolt 5 - ) yahoo pool[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 1:Paticik 2:Geyik olsun diye, zaman geçirmek için, kafa adam varmı diye bakmak için, age ve soldat için... 3:12 15 saat 4:icq 5:Forum[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 uyuz oldum ben gene ya nedir bu eskilerden kimse yazmıyor ? "butür işler beni bozar abi" tribi yuh be boku çıktı harbiden hayır yeni gelenler oluyor allahtan yoksa eskilerin foruma "dur 2 ayar verip çıkayım" dan başka gelip gidecekleri yok foruma[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 1) 2 yıldan çok süredir içinde olduum bi forum var,eski günlerinden çok çok uzak ama takıntı olmuş artık giriorum mutlaka.vaktim biraz daha bolsa paticik.biraz daha bolsa sozluk vs.. 2 - ) uzaktaki dostlarımla telefon parası derdi olmadan iletişim kurabilmek + müzik 3 - ) haftasonu 4-5 saat falan galiba. haftaiçi sınav fln varsa 1 saat,bazen hiç.yazın tüm gün. 4 - ) icq. 5 - ) papatya forum (çöpçatan sitesi gibi adı) , paticik forum, ekşi sözlük[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 1 - ) Paticik, başka yok olmazsa olmaz 2 - ) Paticik 3 - ) Bilmem, herhalde 5-6 saat şu ara, kışın 15 saati bulur 4 - ) ICQ, Paticik 5 - ) Paticik Ee, yazdık nooldu. Alala, var bi bildiiimiz, al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 1)Paticik, Zoque, İyi.net, Bide kendi sitelrim 8: 2)Net artık içime işledi girmediğim zaman olmuyo her zaman aklımda bi proje oluyo 3)wala hafta içi ve hafta sonu olarak saat leri değşir 4)icq 5)Güldürme amaçlı yapılmış siteler vs[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Nefr, 07 June 2003 00:34 tarihinde demiş ki: 1 - ) Paticik, başka yok olmazsa olmaz 2 - ) Paticik 3 - ) Bilmem, herhalde 5-6 saat şu ara, kışın 15 saati bulur 4 - ) ICQ, Paticik 5 - ) Paticik Ee, yazdık nooldu. Alala, var bi bildiiimiz, al işte. sana demedim ben be koskoca genel yönetici olmuşsun bu yaştan sonra gelip anket mi dolduracan benim işim userlarla git işinle uraş sen[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 allahın nerf i işte[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 1-paticik 2-eğlenmek 3-iki-üç 4-ıcq 5-paticik[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 1 - ) nete girdiğinizde olmazsa olmaz girdiğiniz siteler 2 - ) nette takılma amacınız 3 - ) nette ne kadar zaman harcarsınız (günlük ortalama) 4 - ) sürekli kullandığınız komünikasyon programları ( icq , messenger , irc vs.. ) 5 - ) en eylendirici bulduğunuz sanal ortam (forum sozluk vb ... ) 1=paticik 2=zaman geçirme, iş güç enerji..:P 3=hafta sonları ort 7-8 saat 4=icq,mirc 5=paticik.komikaze.(paticik spor bölümü) ==> tut olm, ısır modunda ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: baaluo, 06 June 2003 23:04 tarihinde demiş ki: 1 - ) nete girdiğinizde olmazsa olmaz girdiğiniz siteler 2 - ) nette takılma amacınız 3 - ) nette ne kadar zaman harcarsınız (günlük ortalama) 4 - ) sürekli kullandığınız komünikasyon programları ( icq , messenger , irc vs.. ) 5 - ) en eylendirici bulduğunuz sanal ortam (forum sozluk vb ... ) ehi bayılırım ankete :) 1) google (homepage), ekşi sözlük, paticik, evden bağlandıysam iş maillerime de web tabanlı yerden bakıyorum mutlaka :) 2) işte bağlıysam zaman öldürmek için oluyo genelde. iş arası sağa sola iki tık yapıyoeum, rahatlıyorum. evde de genelde bişeye bakmak için açıyorum bilgisayarı, sonra ordan oraya, ordan oraya derken baya surf oluyo. 3) işte her zaman explorer açıktır. iş için de olsa kafa dağıtmak için de olsa. evden bazı günler hiç bakmıyorum nete, bazı günler bi oturuyorum 4-5 saat kalıyorum, belli olmuyo, canımın ne kadar sıkıldığına bağlı. kazaa hep açık ama :) 4) icq vardı onun da boku çıktı iyice mesela. şu anda güya online'ım, listemde kimse online görünmüyo ve pek olacak şey değil aslında. kafam girsin demekle yetiniyorum :/ 5) ekşi pek seviyordum, bu aralar o kadar deli eğlenceli gelmiyor, ama hala her gün bakıyorum mutlaka, baya da vakit geçiriyorum. paticik de var tabe. bi ara darlanır gibi olmuştum, ayağımı kesmiştim iyice ama bu aralar yine hoşuma gidiyor burası. ama nette en en çok eğlendiğim iki dönemden biri burada geçti, sezarın hakkı sezara :) bi de amg all music'te vakit geçiriyorum baya ben. budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 1- paticik.com, lancersreactor.com 2- genellikle sohbet, yardım ve sonrada oyun gelio. 3- Eskiden 6 saat felandı. Şimdi 3-4 saate düştü. Malum internet yavaş :D 4- Icq, mirc, trillian ve arada bir messenger 5- Paticik.com tabiki.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar