Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ankara da temiz , kırmızı Fender Squier , 150 $ a satıyorum ilgilenenlere resimlerini e-mail a atabilirim , iletişim için , icq : 15988591 msn ve email : [email protected][signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- ZeBeLLaH the Physicist [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 29 Kasım 2004 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 resim varmı?[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Var upload ediyim koyacam şimdi[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 [signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUDPaticik StarCraft Forumları --**--SATILIK FENDER SQUIER --**--Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Yalnız bunlar biraz eski resimler , birkaç tane de yeni çekeyim edit :[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUDPaticik StarCraft Forumları --**--SATILIK FENDER SQUIER --**--Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi[Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 04 Aralık 2004 11:27 tarihinde değiştirilmiştir]
duende Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ben dusunuyom almayı ozelliklerini uzun uzun yazarmısın???[signature][hline]-evladım sen daha ona asık degilsin be anlarım onu ben sana asık oldugun zaman solicem ama daha degilsin -tamam annecim (semra hanım ve oglu ata gelinim olurmusun?)
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Tabi yazayım özellikleri İsim :Squier Standard Stratocaster (Maple) Seri : Squier Standard Series Gövde : Agathis Boyun : Maple, C-Shape, (Polyurethane Finish) Sap : Maple, 9.5” Radius (241 mm) Fret Sayısı : 22 Medium Jumbo Scale Uzunluğu : 25.5” (648 mm) Nut Genişliği : 1.650” (42 mm) Hardware : Chrome Machine Heads : Standard Die-Cast Tuners Köprü : Synchronous Twin-Pivot Tremolo Pickguard : 3-Ply Parchment on: 09, 65, 4-Ply Tortoise Shell on: 37, 3-Ply Black on: 92 Pickup : 3 Alnico Magnet Single-Coil Pickups Pickup değişimi : 5-Position Blade: Position 1. Bridge Pickup Position 2. Bridge and Middle Pickup Position 3. Middle Pickup Position 4. Middle and Neck Pickup Position 5. Neck Pickup Controller : Master Volume, Tone 1. (Neck Pickup), Tone 2. (Middle Pickup) Stringler : Fender Super 250L, (.009 to .042) Nickel Plated Steel p/n 073-0250-003 Tekil Özellikleri : Large ‘60s Style Headstock, Gold Decal Logo, Engraved Neckplate, White Plastic Parts, Dot Position Inlays[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bende düşünüyorum ama sanırım 2-3 ay lazım para denkleştirebilmem için o arada zaten elbet birisi alır :( öğrenci olmak ne kötü bişey ya :([signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bende aynı durumdayım :p yoksa emektar gitarımı satarmıyım[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 :) neyse 2-3 aya kadar alan olmazsa ben alabilirim[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 1 ay önce sölesen olmazdı dimi??!.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Vazgeçmiştim satmaktan ama yine satmaya karar verdim .. Single-Coil Humbucker lı temiz Ankara'da Fender Squier STRAT satıyorum.[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia
Öne çıkan mesajlar