Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ankara da temiz , kırmızı Fender Squier , 150 $ a satıyorum ilgilenenlere resimlerini e-mail a atabilirim , iletişim için , icq : 15988591 msn ve email : [email protected][signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- ZeBeLLaH the Physicist [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 29 Kasım 2004 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 resim varmı?[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Var upload ediyim koyacam şimdi[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 [signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUDPaticik StarCraft Forumları --**--SATILIK FENDER SQUIER --**--Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Yalnız bunlar biraz eski resimler , birkaç tane de yeni çekeyim edit :[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUDPaticik StarCraft Forumları --**--SATILIK FENDER SQUIER --**--Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi[Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 04 Aralık 2004 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bi fotoda forum yansımış.Lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ben dusunuyom almayı ozelliklerini uzun uzun yazarmısın???[signature][hline]-evladım sen daha ona asık degilsin be anlarım onu ben sana asık oldugun zaman solicem ama daha degilsin -tamam annecim (semra hanım ve oglu ata gelinim olurmusun?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Tabi yazayım özellikleri İsim :Squier Standard Stratocaster (Maple) Seri : Squier Standard Series Gövde : Agathis Boyun : Maple, C-Shape, (Polyurethane Finish) Sap : Maple, 9.5” Radius (241 mm) Fret Sayısı : 22 Medium Jumbo Scale Uzunluğu : 25.5” (648 mm) Nut Genişliği : 1.650” (42 mm) Hardware : Chrome Machine Heads : Standard Die-Cast Tuners Köprü : Synchronous Twin-Pivot Tremolo Pickguard : 3-Ply Parchment on: 09, 65, 4-Ply Tortoise Shell on: 37, 3-Ply Black on: 92 Pickup : 3 Alnico Magnet Single-Coil Pickups Pickup değişimi : 5-Position Blade: Position 1. Bridge Pickup Position 2. Bridge and Middle Pickup Position 3. Middle Pickup Position 4. Middle and Neck Pickup Position 5. Neck Pickup Controller : Master Volume, Tone 1. (Neck Pickup), Tone 2. (Middle Pickup) Stringler : Fender Super 250L, (.009 to .042) Nickel Plated Steel p/n 073-0250-003 Tekil Özellikleri : Large ‘60s Style Headstock, Gold Decal Logo, Engraved Neckplate, White Plastic Parts, Dot Position Inlays[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bende düşünüyorum ama sanırım 2-3 ay lazım para denkleştirebilmem için o arada zaten elbet birisi alır :( öğrenci olmak ne kötü bişey ya :([signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bende aynı durumdayım :p yoksa emektar gitarımı satarmıyım[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 :) neyse 2-3 aya kadar alan olmazsa ben alabilirim[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 1 ay önce sölesen olmazdı dimi??!.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Vazgeçmiştim satmaktan ama yine satmaya karar verdim .. Single-Coil Humbucker lı temiz Ankara'da Fender Squier STRAT satıyorum.[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar