Foxx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Walla ben kendi gorusumce CCP nin irklari yaparken neylerden esinlendiklerini paylasayim sizinle. Minmatar: Triballar yada colombiyali uyusturucu tacirleri. Ya fallout 2 deki sulikle arkadas olursunuz, yada gozluk takip TAM bir uyusturucu taciri. Hic yikanmayan, pis bir mahlukati oynucaksaniz ideal. Gallante: Saclari inek yalamis gibi olan bu irka ben gay irk diyorum genelde, cunku erkekleri erkek gibi degil, dudaklar kadin dudagi gibi, sakal yok birsey yok kose zaten. Gay oynamak istiorsaniz gallanteyi secin. Amarr: Direkt darth vaderin maske takmamis hali , willpowerlari yuksek, imparatorluk, kolecilik falan tam Darth Vader yani. Kotu adam pis koleci dominant amcayi oynicaksaniz bunu secin. Caldari: Bu adam klasik muhasebeci, bankaci , tipine iyice bakin sikinti veriyor insana, sanki para yatirmaniz gereken bir kisi gibi gozuyorlar. 3 kurusu bile hesaplayan bencil, pis bir muhasebeciyseniz bu irki secin. Tabikide bende bunlardan biri olucam :) Daha secmedim ne oynayacagimi ama rp den cok powerplaye gidicem gibi gozukuyor o yuzden tipine bakmadan direkt en avantajlisini aliyim diyorum. Dur bakalim zaman gostericek. Sizin bu konuda dusunceleriniz neler? [Bu mesaj Foxx tarafından 10 Şubat 2003 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 gallante.. gallant yakışıklı falan demek değil mi zaten ?[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 sssht seker cocuk gel bakiim pala amcana. ;)[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 "Gallante: Saclari inek yalamis gibi olan bu irka ben gay irk diyorum genelde, cunku erkekleri erkek gibi degil, dudaklar kadin dudagi gibi, sakal yok birsey yok kose zaten. Gay oynamak istiorsaniz gallanteyi secin. " yaa olmadı şimdi gay may :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Sağlam hayal gücü :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuoise Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Hiç olmazsa Gallente'lileri diğerlerinden ayıran bir özellik var. :)[hline]Oracle: Delikanlı Minmatarlının delikanlı şirketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar