zgrw Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 @Pirvan mauhauha mükemmel bi yorum olmuş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bi dönem de büyük 50.000 liralar ispanyada aynı şekilde bayağı işe yarıyordu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: darkwingduck, 21 Ocak 2005 15:36 tarihinde demiş ki: 1YTL=GAZOZ KAPAĞI olmaz böle bişey ya... Çıkamaz. Geçen burada birisi diodu binbir çeşit kimyasal testten geçirmişler düşmemiş falan diye... Hayır olamaaaz :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bir kere yere fırlatsalar kimyasal deneye gerek kalmazdı.... bu deneyde hiç bir türk lirasın zarar verilmememiştir..resimdeki parayla sirkeci trenine binilmiştir.... [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Eeee Bu uzun zamandır vardı. Hatta 50 binleri 5 euro sanıp Dahada çok para veriyodu. (yaptık ordan biliyorum) :P Ytl Yi ille kötülüyecekler ya hemen bişey çıkarmışlar. Basın Basın değilki.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu nasıl bri şeydir ya bende gazete de okudum ne zeki milletiz valla ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar