Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

600mblık exe dosyası sorunsalı

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaşlar ben bi oyun aldım ismi lazım değil oyun kendi install "exe"sinden yükleniyor. Yani cdnin içinde bir exe dosyası var bütün oyun o dosyanın içinde yüklü. yani winzip dosyası gibi birşey. Ama kendi özel install programı var yani cdkeyini falan girip yüklüyoruz.
Ben bu oyunu 5-6 ay önce almıştım ve o gün gayet temiz halde yüklemiştim ve bugüne kadar başına hiç birşey gelmedi cdlerin. Ama bugün yüklemek istediğimde "bilmemne dosyası cdde bulunamadı" hatası veriyor. 80 takla attım allem ettim kallem ettim aynı hatayı veriyor. ne yapabilirim ben buna?[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le...
Sosyal ağlarda paylaş

denedim hddye aktarma olayını da yine aynı hatayı veriyor.

cddeki bilgi bozulmuş olsa nasıl bozulacak onu merak ediyorum başına hiçbirşey gelmedi bu cdnin ya. sadece geçtiğimiz 5 ay boyunca kutusunun içinde diğer 2 kardeş cdsiyle yattılar.[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le...
Sosyal ağlarda paylaş

valla durduğu yerde bi ton şey olmuş olabilir ..
kaç kere başima geldi (ki okadar özenli bakarim , kendi özel çekmeceleri vardir sıcak soğuktan etkilenmesin diye ) cd kutusunu açiyorsun , cdyi kaldiriyorsun tıpkı aynanin arkasindaki sır gibi kabarmiş yada dökülmüş oluyo ... olur yani cd'dir bozulur ..
ama yinede öncelikle "lens cleaner" vara elinde cdrom'unu bi temizlet derim ...

sonra başka cdromda falan dene , bi arkadaşinda o hddye kopyalaya biliosa cd sağlamdir ...[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls
Sosyal ağlarda paylaş

işte işin komik yanı burada ya:) normalde ilk yükleyişimde dosya cdnin içinde vardı. şimdi yüklemek isteiğimde ise cdde bulunamadı diyor. cd bozuk falan olsa hddye bile çekemiyor olmam lazım. off normalde olsa windows ME ye geçer ordan denerim ama ME bozuldu ME yi yeniden yüklemem için XP yi de silmem lazım ohhoo uzun hikaye pöh:([signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le...
Sosyal ağlarda paylaş

bir arkadaşın dediği gibi exe yi olduğu gibi hdd içine alıp kurmayı dene. çok işe yarayan bir yöntemdir. yine kopyalarken sorun çıkarsa hede yok diye o zaman sisteminde bir sorun var demektir. zira dosya kopyalamak için herhangi bir cd nin içindeki dosyaya ihtiyaç duyulmaz :)

kopyalanamıyor fln derse cd yi okuyamıyordur.

birde cd lerin bozulması için illaki gözle görülebilir bir fiziksel hazar olması şart değil. üzerinde çizikten eser bile olmayan corel12 cd lerim hiç bir cd rom da çalışmamakta şuan...
Sosyal ağlarda paylaş

eğer xp, 2003 falan kullanıyorsan event viewer'ı aç. orda hatanın nedeni hangi dosyaların hataya yol açtığı registry değerleri falan olur. tahminimce windows installer'da bir hata var. o exe'nin installation'ı ile ilgili registry ve dosyaları sil belki düzelir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...