JcDenton Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 Güzel güneşli güzel güz gülü güz gününde güzel güneşli güzel güz gülü güz günü güzel geline Güliz'i güzel güneşli güzel güz gülü güz günü görücüleri görmeye gelince güzel güneşli güzel güz gülü güz günü güzel gelini Güliz, güzel güneşli güzel güz gülü güz günü gülünü güzel güneşli güzel güz gülü güz günü görücülerine gösterince güzel güneşligüzel güz gülü günü güzel görücüleri güzel güneşli güzel güz gülü güz gününün güzel gelin Güliz'inin güzel güneşli güzel güz günü güz gülünü görmüşler. :-D --------------- Türkçenin bütün kelimeleri g ile başlayan anlamlı en uzun cümlesinin KISALTILMIŞI. Daha da eklemeleri vardır.:-):-):-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 oof.. :-| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 Iyi de bu "anlamlı" degil ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 bu ne abi euheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 boşver bone :-) said: 2001-10-22 17:50 tarihinde, BonePART yazmış: anlamlı ama turkcesi yannıs tekrar avr bi suru bosu bosuna analtım hatası dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 said: 2001-10-22 17:28 tarihinde, JcDenton yazmış: Güzel güneşli güzel güz gülü güz gününde güzel güneşli güzel güz gülü güz günü güzel geline Güliz'i güzel güneşli güzel güz gülü güz günü görücüleri görmeye gelince güzel güneşli güzel güz gülü güz günü güzel gelini Güliz, güzel güneşli güzel güz gülü güz günü gülünü güzel güneşli güzel güz gülü güz günü görücülerine gösterince güzel güneşligüzel güz gülü günü güzel görücüleri güzel güneşli güzel güz gülü güz gününün güzel gelin Güliz'inin güzel güneşli güzel güz günü güz gülünü görmüşler. :-D --------------- Türkçenin bütün kelimeleri g ile başlayan anlamlı en uzun cümlesinin KISALTILMIŞI. Daha da eklemeleri vardır.:-):-):-) Ya bence bu iğrenç bile değil.... :-| :-| off da ne off yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 süper bişi bulanı tebrik etmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 ben direk dalıyorum bunu yazan arkadaşa... allah allah! :-| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JcDenton Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 Olm oyunu bırakmadın mı sen. Anlamlı bence türkçe hocası anlamlı dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 saçmalık...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2001 sus lem sen :-p türkçe hocana gelip bi türkçe dersi verelim bir de zeka verelim biraz :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: karakedi, 22 October 2001 19:51 tarihinde demiş ki: boşver bone :-) said: 2001-10-22 17:50 tarihinde, BonePART yazmış: anlamlı ama turkcesi yannıs tekrar avr bi suru bosu bosuna analtım hatası dolu muhaha :) bu arada o cümle ne öle ya öss ye falan koysan bunu herhal okuyanlar iptal olur sınav falan yapamazlar ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Abi adamda kafa bırakmıyoki okuyana kadar :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 tamam işte paragraf bölümünün oraya konabilir :) oranında amacı o ya öss yi hazırlayan böyüklerimiz napalımda su yavrucakların kafalarını patlatalım diye kara kara ter içinde düşünüyorlar ya yardımcı olur :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 anlamadım ama hadi neyse[hline]Azuaaaaa Ben Hala Nebula da oynuyorum!! Yazık bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 yalnızca matematiksel doğruluk bir dil için yeterli kriter değildir. işte bu cümle de bunun ispatı. bir cümlenin doğru sayılabilmesi için o cümlenin duyuluşunun da duyanlara bir anlam ifade etmesi gerekir. bu cümleyi karşınızdakine 100 kere söyleseniz yine de cümlenin anlattığını anlamaz. o yüzden -bence- bu cümle dilbilgisi olarak doğru olmasına rağmen yanlış bir cümledir. yanlış bir cümleyi de direk diskalifiye ederler rekor mekor kıramaz.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. [Bu mesaj Sufi tarafından 07 June 2003 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 amaan işte...[hline]Ben akıllıyım. Bi de kardeş şöyle bi bakçan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Sufi, 07 June 2003 16:18 tarihinde demiş ki: yalnızca matematiksel doğruluk bir dil için yeterli kriter değildir. işte bu cümle de bunun ispatı. bir cümlenin doğru sayılabilmesi için o cümlenin duyuluşunun da duyanlara bir anlam ifade etmesi gerekir. bu cümleyi karşınızdakine 100 kere söyleseniz yine de cümlenin anlattığını anlamaz. o yüzden -bence- bu cümle dilbilgisi olarak doğru olmasına rağmen yanlış bir cümledir. yanlış bir cümleyi de direk diskalifiye ederler rekor mekor kıramaz.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. [Bu mesaj Sufi tarafından 07 June 2003 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] biz seni animal tamer olarak seviyoz abi boşver:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Off Herkes Prof ke$iLmi$ Haa...GözLerim bozuLdu okuyana kadar...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar